Nieuw: 7 waardevolle ebooks om je nachtrust direct te verbeteren Nu tijdelijk gratis te downloaden ›

Auteur: Natascha Wouterson
goed slapen hoofdkussens

Gezondheidskussen, geen nek of schouderklachten meer

 
Een gezondheidskussen dat je hoofd- en nekklachten laat verdwijnen? Het bestaat! Heb je ooit gehoord van hoofdkussens uit natuurlijk soja materiaal? Die zijn ronduit fantastisch! Daarom stel ik je graag 4 verschillende kussens uit natuurlijke soja voor.

Soja hoofdkussen #1: Het Ergo kussen

De naam van dit soja hoofdkussen zegt het eigenlijk al: dit is een voorgevormd, ergonomisch kussen dat aan 2 kanten bruikbaar is. Dit hoofdkussen heeft namelijk 2 verschillende kanten, een hogere en een lagere kant, die beiden bruikbaar zijn. Zo kan je naargelang je behoefte bepalen of je liever wat hoger gaat liggen en wat meer ondersteuning kan gebruiken, of juist niet. Dit hoofdkussen met voorvorming is perfect voor zijslapers. Het is aangenaam zacht en geeft een goede ondersteuning. Het biedt zowel in de zomer als in de winter altijd dezelfde zachtheid. Het hoofdkussen heeft een natuurlijke hoes uit linnen die afneembaar en wasbaar is.

Soja hoofdkussen #2: Het Ortho kussen

Het Ortho kussen is een perfect kussen voor rugslapers. Het kussen heeft in het midden een inkeping die zorgt voor een perfecte slaaphouding die je kin niet op je borst drukt zodat je mooi kan doorademen. Ook als je op je zij gaat liggen krijg je een perfecte ondersteuning met onder het kussen ruimte voor je schouder. Dit hoofdkussen uit bio-sojaschuim heeft van nature een open celstructuur. Dat is een groot voordeel en ideaal voor wie snel transpireert omdat de lucht die in het hoofdkussen aanwezig is het vocht meteen mee afvoert. Hoe dat werkt? Tijdens het woelen pomp je lucht door je hoofdkussen die je transpiratievocht meeneemt en weer aan de omgeving afgeeft.
[sleeptest_button]

Soja hoofdkussen #3: Het Classic kussen

Een soja hoofdkussen mag dan wel revolutionair klinken, ook dat bestaat in een standaard vorm. Belangrijk voor wie niet van een voorgevormd kussen houdt! Het Classic hoofdkussen zakt niet in. Het is een heel vormvast kussen dat altijd dezelfde hoogte behoudt en erg in trek is bij wie graag stevig en tegelijk zacht ligt.

Soja hoofdkussen #4: Het Servi kussen

Het Servi hoofdkussen heeft een bijzondere vorm en biedt een uitzonderlijke ondersteuning. Dit soja-hoofdkussen is ideaal voor rugslapers. Door de inkeping in het midden biedt dit hoofdkussen namelijk een optimale ondersteuning als je op je rug slaapt.
Bio-soja hoofdkussens zijn een volwaardig alternatief voor meer gekende materialen zoals donskussens. Een soja hoofdkussen is natuurlijk, biedt een perfecte ondersteuning en is erg elastisch, waardoor de vorm van het hoofdkussen mooi behouden blijft. Deze hoofdkussens zijn overigens niet alleen goed voor je slaap, maar ook voor het milieu, want ze bevatten geen schadelijke materialen.
Een nieuw hoofdkussen kopen is een zaak van levensbelang. Klinkt wat overdreven? Toch niet! Je hoofdkussen is erg belangrijk voor de kwaliteit van je slaap en daardoor ook voor je levenskwaliteit. Op een hoofdkussen dat niet bij je past, slaap je slecht. Wil je beter slapen? Investeer dan in een goed hoofdkussen dat is afgestemd op je matras en je bedbodem én past bij je slaaphouding en je lichaamsbouw. Wil je meer weten over het belang van hoofdkussens en hoe je een miskoop vermijdt? Download dan het gratis E-book over hoofdkussens. En kom zeker langs bij Sleepwise om vrijblijvend hoofdkussens te testen. Want dat is de beste garantie dat je straks lekker slaapt op een goed hoofdkussen. Oh ja, de hoofdkussens uit dit artikel zijn te zien in deze vlog. Zo heb je beeld bij het woord. En deel ook dit artikel, want het is hoog tijd voor een echte slaaprevolutie! 🙂
Misschien vind je dit ook interessant:
Tempur en wat zegt Test Aankoop?
Wat is een goede matras?
Bron: Gezondheidskussen, geen nek of schouderklachten meer

avatar Over de auteur

Natascha Wouterson

Als slaapexpert adviseer ik al meer dan 20 jaar mensen in heel België en Nederland over slaapcomfort en beter uitrusten. Telefonisch of via een persoonlijk adviesgesprek in een van onze winkels. Ik vind namelijk dat iedereen recht heeft op een goede en gezonde nachtrust. Daarom deel ik in deze rubriek met plezier veel van mijn kennis over slaap, gezondheid en lifestyle.

Hulp nodig? Neem dan gerust contact op.

Missschien vindt je deze ook leuk

slaaptips Sleep Performance

De invloed van ademhaling op je energielevel overdag

Lees meer
Geen onderdeel van een categorie

Dankzij deze simpele voedingstips ga jij een goede nachtrust tegemoet

Lees meer
slaaptips Sleep Performance

Cruciale beweegtips voor een betere nachtrust

Lees meer

Je bent één klik verwijderd van die diepe herstellende nachtrust.

Of bel +32 (0) 3 385 31 21

Maak een afspraak