Nieuw: 7 waardevolle ebooks om je nachtrust direct te verbeteren Nu tijdelijk gratis te downloaden ›

Auteur: Natascha Wouterson
goed slapen Matrassen nieuws over slapen

Fylds´ topkwaliteit bedden en matrassen (boxsprings) uit België


Sinds kort is het merk Fylds´ gestart met het opbouwen van een dealernetwerk in de slaapcomfortbranche in België. Fylds´is van oudsher een meubelmaker. Op haar website schrijft ze zelf: “Sinds 1954. Glocom is niet voor niets synoniem van meer dan 50 jaar gecombineerde ervaring van meester-meubelmakers, die de geheimen van hun ambacht tot in de kleinste details beheersen. Voeg bij die liefde voor het vak in al zijn facetten de flexibiliteit van een modern productieapparaat. Met een zitmeubel uit het Fylds´- assortiment verwerft u een stukje persoonlijke levenskwaliteit om in lengte van dagen in uw interieur te genieten.”

Sinds kort maakt Fylds´ ook topkwaliteit bedden en matrassen (boxsprings) die zich kunnen meten met merken zoals Treca de Paris, Carpe Diem Beds of Sweden en VI-Spring. De bedden en matrassen worden volledig in België met de hand gemaakt. Een unicum daar steeds meer bedden en matassen uit China en Azië komen. België is een land met een traditie op het gebied van stoffen en de productie van meubelen. Glocom is in deze geen uitzondering en de bedden en matrassen van Fylds´ bieden een zeer mooie afwerking gecombineerd met prima ligcomfort.


House of sleep is een van de eerste dealers in België van dit luxueuze merk in de regio Antwerpen. In hun nieuwe winkel op de Kloosterstraat 96 te Antwerpen, kunt u uitgebreid kennis maken met Fylds´(boxsprings). Eerder dit jaar won Fylds´ de prijs van “Best of Belgium.” De schapen die de wol leveren voor de matrassen en bedden (boxsprings) van Fylds´ grazen namelijk in Limburg. Heel toepasselijk en beter dan schaapjes tellen om in slaap te vallen…

avatar Over de auteur

Natascha Wouterson

Als slaapexpert adviseer ik al meer dan 20 jaar mensen in heel België en Nederland over slaapcomfort en beter uitrusten. Telefonisch of via een persoonlijk adviesgesprek in een van onze winkels. Ik vind namelijk dat iedereen recht heeft op een goede en gezonde nachtrust. Daarom deel ik in deze rubriek met plezier veel van mijn kennis over slaap, gezondheid en lifestyle.

Hulp nodig? Neem dan gerust contact op.

Missschien vindt je deze ook leuk

slaaptips Sleep Performance

De invloed van ademhaling op je energielevel overdag

Lees meer
Geen onderdeel van een categorie

Dankzij deze simpele voedingstips ga jij een goede nachtrust tegemoet

Lees meer
slaaptips Sleep Performance

Cruciale beweegtips voor een betere nachtrust

Lees meer

Je bent één klik verwijderd van die diepe herstellende nachtrust.

Of bel +32 (0) 3 385 31 21

Maak een afspraak