Nieuw: 7 waardevolle ebooks om je nachtrust direct te verbeteren Nu tijdelijk gratis te downloaden ›

Auteur: Natascha Wouterson
goed slapen topmatras

Een ongebruikelijke matrastopper

Ook onder de matrastoppers heb je buitenbeentjes. Zo is er een oplegmatras met synthetische dons en traagschuim. Waarom dat dan een buitenbeentje is? Dat lees je in deze blog post!

EEN MATRASTOPPER DIE 2 WERELDEN COMBINEERT

Een oplegmatras met synthetische dons en traagschuim combineert eigenlijk 2 totaal verschillende eigenschappen. Aan de binnenkant bestaat deze matrastopper uit een heerlijk zachte visco-elastische laag die zijn buitengewoon goed aan je lichaam aanpast. Die traagschuim laag zit vervat in een vrij dikke hoes uit synthetisch dons. Het voordeel van zo’n topmatrashoes uit synthetisch dons? De hoes heeft uitstekende vochtopnemende eigenschappen én geeft de vocht ook snel weer aan de omgeving af. Dat je ze bovendien super makkelijk kan wassen, is een fijne bonus!

EEN DIKKE MATRASTOPPER: DE VOORDELEN

Deze dikke matrastopper uit visco-elastisch materiaal met een synthetische donshoes geeft je echt het gevoel van op wolkjes te slapen. Omdat de oplegmatras zo dik is, is ze ook prima geschikt om bijvoorbeeld een vervelende naad tussen 2 matrassen weg te werken. Is er een licht kuiltje in je matras? Zelfs dat kan opgelost worden met deze ongebruikelijke matrastopper. Uiteraard is deze matrastopper ook dé oplossing als je last hebt van een te harde matras.

DANKZIJ ONS GRATIS MAATDVIES KIES JIJ DE BESTE MATRASTOPPER

Een goede matrastopper verbetert aanzienlijk je slaapcomfort. Ga je een topmatras kopen? Vraag je dan eerst af welke oplegmatras het beste bij je past. Op welke matras slaap je nu? Heb je soms last van nachtelijk zweten? Dat soort zaken… Wil je een miskoop vermijden? Maak dan gebruik van de gratis slaapadvies service van Sleepwise. We maken het je makkelijk en bieden je 3 verschillende manieren om te genieten van persoonlijk advies van onze slaapexperten:

  • Maak een afspraak met één van onze slaapadviseurs
  • Bel ons en ontvang telefonisch advies
  • Stuur een e-mail en we reageren met ons advies

Allemaal niet nodig? Je kijkt wel snel even online? Dat is een goede start. Tenslotte ben je nu ook online deze blog post aan het lezen. Maar slapen is iets persoonlijk en dus is slaapcomfort dat ook. En ook op een goede topmatras kan je slecht slapen. Omdat ze niet bij je past. Daarom is het goed om – al is het maar een heel klein beetje – tijd te maken voor slaapadvies dat net dat tikje verder gaat. Waarom zou je het niet doen? Het is vrijblijvend en gratis!
Beter slapen is zo ontzettend belangrijk. Het verhoogt je weerstand, maakt je meer gefocust, geeft je meer energie en helpt je van vervelende rug- of nekpijn af. Om nog maar te zwijgen over het effect op je humeur en zelfs je seksleven. Jawel, allemaal door een goede nachtrust. En die nachtrust, daar moet je aan werken.

Met een goede slaaproutine bijvoorbeeld en met het juiste slaapcomfort, zoals een goede matrastopper. Wil je weten hoe de topper uit deze blog post eruitziet? Dat kan! Kijk snel eens naar de vlog over dit onderwerp! En mocht je iemand kennen die ook baat heeft bij een betere nachtrust, deel dan gerust dit artikel. Je weet maar nooit waar het allemaal goed voor is! 🙂Bron: Een ongebruikelijke matrastopper

avatar Over de auteur

Natascha Wouterson

Als slaapexpert adviseer ik al meer dan 20 jaar mensen in heel België en Nederland over slaapcomfort en beter uitrusten. Telefonisch of via een persoonlijk adviesgesprek in een van onze winkels. Ik vind namelijk dat iedereen recht heeft op een goede en gezonde nachtrust. Daarom deel ik in deze rubriek met plezier veel van mijn kennis over slaap, gezondheid en lifestyle.

Hulp nodig? Neem dan gerust contact op.

Missschien vindt je deze ook leuk

slaaptips Sleep Performance

De invloed van ademhaling op je energielevel overdag

Lees meer
Geen onderdeel van een categorie

Dankzij deze simpele voedingstips ga jij een goede nachtrust tegemoet

Lees meer
slaaptips Sleep Performance

Cruciale beweegtips voor een betere nachtrust

Lees meer

Je bent één klik verwijderd van die diepe herstellende nachtrust.

Of bel +32 (0) 3 385 31 21

Maak een afspraak