Nieuw: 7 waardevolle ebooks om je nachtrust direct te verbeteren Nu tijdelijk gratis te downloaden ›

Auteur: Natascha Wouterson
bedbodems goed slapen lattenbodems

Deze lattenbodem uit glasvezel is onverslijtbaar!


De wereld op het gebied van slaapcomfort staat niet stil. Zoals je weet, zie ik het als mijn plicht om de markt nauwgezet te volgen. Zo weet ik precies welke nieuwe producten er zijn. Ik wil je daarom graag alles over deze bijzondere nieuwigheid vertellen.

De firma Schultz Schlafkultur (Duitsland) heeft sinds kort een lattenbodem geïntroduceerd waarvan de latten volledig bestaan uit glasvezel.

HOEZO ONVERSLIJTBAAR?

Op deze lattenbodems wordt maar liefst 15 jaar garantie gegeven. De levensduur van de glasvezellatten worden namelijk niet beïnvloed door het vocht dat je tijdens het slapen verliest. Dit in tegenstelling tot gewone lattenbodems met hoog gefineerde beukenlatten. Hiervan is de levensduur beperkt tot circa 15 jaar en worden er geen dergelijk lange garantietermijnen gegeven.

Nu zijn er al geruime tijd lattenbodems op de markt van kunststof. Kunststof heeft alleen de eigenschap – net als hout – op termijn zijn elasticiteit te verliezen en daardoor minder goed te ondersteunen.  De lattenbodems van Schultz Schlafkultur behouden hun volledige elasticiteit. Dit garanderen zij voor tenminste 15 jaar. De kunststof die gebruikt wordt voor de lattenbodems is ontwikkeld in samenwerking met de automobielindustrie.

De latten zijn bovendien individueel instelbaar. Zo kunnen personen die graag wat harder of zachter slapen dit zelf heel gemakkelijk instellen. Echt een aanrader!

We staan steeds klaar voor jou voor het beste advies.
Verbeter je slaap voor ongekend veel levensenergie!

Natascha Wouterson
 

avatar Over de auteur

Natascha Wouterson

Als slaapexpert adviseer ik al meer dan 20 jaar mensen in heel België en Nederland over slaapcomfort en beter uitrusten. Telefonisch of via een persoonlijk adviesgesprek in een van onze winkels. Ik vind namelijk dat iedereen recht heeft op een goede en gezonde nachtrust. Daarom deel ik in deze rubriek met plezier veel van mijn kennis over slaap, gezondheid en lifestyle.

Hulp nodig? Neem dan gerust contact op.

Missschien vindt je deze ook leuk

slaaptips Sleep Performance

De invloed van ademhaling op je energielevel overdag

Lees meer
Geen onderdeel van een categorie

Dankzij deze simpele voedingstips ga jij een goede nachtrust tegemoet

Lees meer
slaaptips Sleep Performance

Cruciale beweegtips voor een betere nachtrust

Lees meer

Je bent één klik verwijderd van die diepe herstellende nachtrust.

Of bel +32 (0) 3 385 31 21

Maak een afspraak