Nieuw: 7 waardevolle ebooks om je nachtrust direct te verbeteren Nu tijdelijk gratis te downloaden ›

Auteur: Natascha Wouterson
buikslapen goed slapen

De anti-buikslaap T-shirts zijn in de maak!

In april schreven we dat House of Sleep van start ging met een proefproject om het buikslapen in te dijken. Buikslapen is dan ook niet gezond.

Je krijgt er rug- en nekpijn van en het is geen goede slaaphouding om uitgeslapen wakker te worden. Daarom ontwerpen we momenteel een prototype van een anti-buikslaap T-shirt. Slaap je met dit T-shirt, voorzien van een tennisbal, dan wordt buikslapen zeer onaangenaam en draai je vermoedelijk terug op je rug.

We deden een oproep aan buikslapers om zich als proefpersoon op te geven. Heel wat mensen hebben gereageerd op deze oproep. Momenteel hebben we dan ook voldoende proefslapers verzameld. Het is dus niet meer mogelijk om je in te schrijven. Nu komt het er op aan om alle gegevens van de proefslapers te verzamelen. Nadien gaan de T-shirts in productie en sturen we ze op naar de deelnemers. We zijn natuurlijk heel benieuwd naar de reacties.

Alle proefslapers worden dan ook bij deze uitgenodigd om ons op deze blog te laten weten wat hun bevindingen zijn. Positief of negatief, kritische bemerkingen of suggesties om het T-shirt te verbeteren. Alle reacties zijn welkom. Ons gaat het namelijk maar om één ding: alle buikslapers die geen buikslaper meer willen zijn te helpen om een gezondere slaaphouding aan te leren. We zijn dan ook razend benieuwd naar alle berichten.

avatar Over de auteur

Natascha Wouterson

Als slaapexpert adviseer ik al meer dan 20 jaar mensen in heel België en Nederland over slaapcomfort en beter uitrusten. Telefonisch of via een persoonlijk adviesgesprek in een van onze winkels. Ik vind namelijk dat iedereen recht heeft op een goede en gezonde nachtrust. Daarom deel ik in deze rubriek met plezier veel van mijn kennis over slaap, gezondheid en lifestyle.

Hulp nodig? Neem dan gerust contact op.

Missschien vindt je deze ook leuk

slaaptips Sleep Performance

De invloed van ademhaling op je energielevel overdag

Lees meer
Geen onderdeel van een categorie

Dankzij deze simpele voedingstips ga jij een goede nachtrust tegemoet

Lees meer
slaaptips Sleep Performance

Cruciale beweegtips voor een betere nachtrust

Lees meer

Je bent één klik verwijderd van die diepe herstellende nachtrust.

Of bel +32 (0) 3 385 31 21

Maak een afspraak