Nieuw: 7 waardevolle ebooks om je nachtrust direct te verbeteren Nu tijdelijk gratis te downloaden ›

Auteur: Natascha Wouterson
goed slapen Promo

Carpe Diem Voordeeldagen

Dit jaar is House of Sleep 15 jaar geworden!
En daarom gaan we deze maand trakteren.
We hebben samen met Carpe Diem een speciaal Jubileum bed samengesteld: Het Carpe Diem Saltö Jubileum bed met een Jubileumvoorbeel van € 750,- per ligplek!

WAAROM HET JUBILEUM BED SALTÖ VAN CARPE DIEM?

  • Je ervaart een betere diepe slaap door de goede drukverlagende en ventilerende eigenschappen
  • Stijlvol design met beproefde technische snufjes: door het dubbele CS pocketveren systeem (uniek in de wereld en ongeëvenaard ligcomfort) en de electrische instelbaarheid, volgt het bed jouw bewegingen zonder dat je er erg in hebt
  • Verbetering van de immuniteit door een verbeterde slaap

Maar dat is niet het enige.
We trakteren ook nog op:

  • kosteloze thuislevering van je nieuwe matras of bed (bij aankopen > 1.000 euro)
  • we nemen je oude matras gratis mee
  • en elke klant krijgt een leuke jubileumgeschenkje

Traditie is ook dat wij 1 maal per 5 jaar een mega jubileumkorting geven op een van onze premium producten.
Dit jaar geven wij 40% jubileumkorting op onze eersteklas donskussens van Doux. Een zalig drie kamer kussen, waardoor je gedurende de nacht goed ondersteund wordt en er lang plezier van hebt.
Normaal €99,- per stuk nu jubileumprijs €59,- per stuk (op = op)
Deze actie loopt van 8 tot en met 27 mei 2017

WAAROM HOUSE OF SLEEP?

House of Sleep is geen doorsnee plek waar je een bed kan kopen. Uiteraard kan je dat ook, maar in de eerste plaats draait het bij House of Sleep om het juiste slaapadvies. Het is onze missie om je slaap naar een hoger niveau te tillen.
Dat doen we omdat we er oprecht van overtuigd zijn dat een gezonde slaap de basis vormt voor een goede gezondheid en een prettig en energiek leven. Dus vind je bij House of Sleep 900m2 slaapcomfort en slaapoplossingen op maat verpakt in een uitgelezen en toch compleet assortiment. Van House of Sleep ga je beter slapen, want je krijgt expert advies en een échte omruilgarantie. Zo ga je met een gerust hart uitgeslapen nachten tegemoet.

EEN PERSOONLIJKE SERVICE

Wil je écht beter slapen? Dan moeten wij jou beter leren kennen. Zo geniet je optimaal van onze persoonlijke service, maar vooral ook van het juiste advies op maat. We gaan voor jou op zoek naar de juiste slaapoplossing. En die vind je niet online. Die vind je door tijd te maken voor een persoonlijk gesprek.

Zo kunnen we achterhalen wat je slaapklachten veroorzaakt en hoe we die het beste kunnen verhelpen. Geef toe, je wil toch straks niet op de verkeerde matras terechtkomen? En wat als je klachten eenvoudig kunnen verholpen worden door het juiste hoofdkussen?

Investeren in je slaap is niet alleen investeren in slaapcomfort, maar ook kiezen voor de juiste slaapadviseur. En daar maken wij graag tijd voor. Maak een afspraak in 1 van onze 2 winkels in Schilde of Kapellen.

Bel ons:
T: 03 385 31 21 (House of Sleep Schilde)
Turnhoutsebaan 225
2970 Schilde
T: 03 605 32 13 (House of Sleep Kapellen)
Vredestraat 7 (Shopping Promenade)
2950 Schilde


Zo ben je er zeker van dat je geholpen wordt op een moment dat jou het beste uitkomt. En ga je naar huis met de wetenschap dat je straks beter gaat slapen. Tijd voor de afspraak van je leven, bij House of Sleep!

avatar Over de auteur

Natascha Wouterson

Als slaapexpert adviseer ik al meer dan 20 jaar mensen in heel België en Nederland over slaapcomfort en beter uitrusten. Telefonisch of via een persoonlijk adviesgesprek in een van onze winkels. Ik vind namelijk dat iedereen recht heeft op een goede en gezonde nachtrust. Daarom deel ik in deze rubriek met plezier veel van mijn kennis over slaap, gezondheid en lifestyle.

Hulp nodig? Neem dan gerust contact op.

Missschien vindt je deze ook leuk

slaaptips Sleep Performance

De invloed van ademhaling op je energielevel overdag

Lees meer
Geen onderdeel van een categorie

Dankzij deze simpele voedingstips ga jij een goede nachtrust tegemoet

Lees meer
slaaptips Sleep Performance

Cruciale beweegtips voor een betere nachtrust

Lees meer

Je bent één klik verwijderd van die diepe herstellende nachtrust.

Of bel +32 (0) 3 385 31 21

Maak een afspraak