Nieuw: 7 waardevolle ebooks om je nachtrust direct te verbeteren Nu tijdelijk gratis te downloaden ›

Auteur: Natascha Wouterson
Carpe Diem bedden Merken

Carpe Diem bedden

Eén van de kernwoorden waar we aan denken bij Carpe Diem Beds is aandacht. Aandacht voor je slaapcomfort, voor stijl en esthetiek, aandacht voor elk detail, zelfs voor het milieu.

Alle Carpe Diem boxsprings zijn handgemaakte, unieke kwaliteitsbedden; stuk voor stuk het resultaat van jarenlange research en ervaring. Je mag verwachten dat je sneller inslaapt, beter doorslaapt én minder wakker ligt.

  • Unieke drukverlagende eigenschappen
  • Gepatenteerd pocketveersysteem met geïntegreerd vulmateriaal (CS-pocket)
  • Gebaseerd op het principe van individuele vering
  • Geen compromissen op vlak van kwaliteit en ergonomie
  • Handgemaakte boxspringbedden van natuurlijke materialen
  • Ontwikkeld voor veeleisende slapers en mensen met rugklachten

SCANDINAVISCH SLAPEN; EEN LEUKE MARKETINGSTERM?

Helemaal niet! Al moeten we toegeven dat het wel goed klinkt. Maar House of Sleep heeft de term niet verzonnen. Het is de verzamelnaam voor slaapcombinaties bestaande uit een boxspring met een topmatras. (Bovenop de bestaande matras) Daarbij is de onderste matras niet in zones ingedeeld. Die eer valt de de topmatras te beurt. Het voordeel voor jou? Naast de heerlijk luxe uitstraling en het uitstekende slaapcomfort? Na 7 jaar moet je enkel de veel goedkopere topmatras vervangen. Slim bekeken van die Scandinaviërs!

VAN WAAR HET ENTHOUSIASME OVER CARPE DIEM BEDS OF SWEDEN?

Hoe kan het ook anders? Met zo’n naam! Het kan niet anders of je moet ervan houden. Een leuke naam is mooi als eyecatcher, maar niet voldoende voor een trouwe schare fans. Carpe Diem Beds maakt unieke, handgemaakte kwaliteitsbedden die er ook erg stijlvol uit zien. Die kwaliteit zie je niet alleen, die voel je ook. Elke dag opnieuw, als je wakker wordt na een heerlijke nacht. Dat is waarom onze klanten zo enthousiast zijn over hun Carpe Diem Beds of Sweden. Het is écht de perfecte basis voor een ‘pluk de dag’ attitude.

avatar Over de auteur

Natascha Wouterson

Als slaapexpert adviseer ik al meer dan 20 jaar mensen in heel België en Nederland over slaapcomfort en beter uitrusten. Telefonisch of via een persoonlijk adviesgesprek in een van onze winkels. Ik vind namelijk dat iedereen recht heeft op een goede en gezonde nachtrust. Daarom deel ik in deze rubriek met plezier veel van mijn kennis over slaap, gezondheid en lifestyle.

Hulp nodig? Neem dan gerust contact op.

Missschien vindt je deze ook leuk

slaaptips Sleep Performance

De invloed van ademhaling op je energielevel overdag

Lees meer
Geen onderdeel van een categorie

Dankzij deze simpele voedingstips ga jij een goede nachtrust tegemoet

Lees meer
slaaptips Sleep Performance

Cruciale beweegtips voor een betere nachtrust

Lees meer

Je bent één klik verwijderd van die diepe herstellende nachtrust.

Of bel +32 (0) 3 385 31 21

Maak een afspraak