Nieuw: 7 waardevolle ebooks om je nachtrust direct te verbeteren Nu tijdelijk gratis te downloaden ›

Auteur: Natascha Wouterson
dekbedden goed slapen

Brinkhaus hoofdkussen en dekbedden

• Donzen dekbedden met traditie en liefde voor de natuur gemaakt.
• Dekbedden en hoofdkussen die écht bijdragen aan een ontspannende nachtrust.
• Als product van moeder natuur, blijft dons een ideale vulling voor dekbedden en kussen.

Het ene donzen dekbed is het andere niet. Maar de donsdekens van Brinkhaus alsook de hoofdkussens catalogeren wij onder de producten met topkwaliteit.

Het succesverhaal van deze Duitse traditieonderneming begon reeds in 1847. Meer dan 150 jaar is Brinkhaus producent van beddengoed. In al die tijd heeft deze onderneming steeds ingespeeld op nieuwe markten, nieuwe behoeften en nieuwe uitdagingen zodat ze ook vandaag kwalitatieve producten voor de dag brengen die écht bijdragen aan gezonde en ontspannende nachtrust.

Brinkhaus stelt hoge eisen aan de selectie van het dons en aan de afwerking van de stoffen. Hun hele productieproces houdt ook rekening met de natuur. En daar kunnen wij bij Sleepwise alleen maar achter staan. In ons assortiment hebben we gekozen voor de donzen hoofdkussens en dekbedden. Dons is en blijft een goed vulmiddel voor dekbedden. Het zorgt voor perfect warmte-isolatie, neemt vocht op en geeft het onmiddellijk af aan de omgeving. Dons is een product van moeder natuur en het spreekt voor zich dat het ons een aangenaam slaapklimaat bezorgt.
Toch levert Brinkhaus ons eveneens dekbedden en hoofdkussens gevuld met een moderne textielvezels die wasbaar zijn tot 60°C en zelfs tot 95 °C. Daarom zijn deze uitermate geschikt voor personen met een allergie of die last hebben van huistofmijt;

Wij nodigen je uit om deze zalige en kwalitatief hoogstaande producten in onze winkels te komen uitproberen. Met heel veel plezier bekijken we samen welk hoofdkussen of dekbed voor jou het meest geschikt is zodat ook jij kan genieten van zalige nachten met Brinkhaus hoofdkussens en dekbedden;

Natascha Wouterson
Verbeter je slaap voor ongekend veel levensenergie!

avatar Over de auteur

Natascha Wouterson

Als slaapexpert adviseer ik al meer dan 20 jaar mensen in heel België en Nederland over slaapcomfort en beter uitrusten. Telefonisch of via een persoonlijk adviesgesprek in een van onze winkels. Ik vind namelijk dat iedereen recht heeft op een goede en gezonde nachtrust. Daarom deel ik in deze rubriek met plezier veel van mijn kennis over slaap, gezondheid en lifestyle.

Hulp nodig? Neem dan gerust contact op.

Missschien vindt je deze ook leuk

slaaptips Sleep Performance

De invloed van ademhaling op je energielevel overdag

Lees meer
Geen onderdeel van een categorie

Dankzij deze simpele voedingstips ga jij een goede nachtrust tegemoet

Lees meer
slaaptips Sleep Performance

Cruciale beweegtips voor een betere nachtrust

Lees meer

Je bent één klik verwijderd van die diepe herstellende nachtrust.

Of bel +32 (0) 3 385 31 21

Maak een afspraak