Nieuw: 7 waardevolle ebooks om je nachtrust direct te verbeteren Nu tijdelijk gratis te downloaden ›

Auteur: Natascha Wouterson
boxsprings gadgets goed slapen nieuws over slapen slaap meetsysteem

Binnenkort proefslapen op ‘Het Belgisch Bed van Fylds’

Op 15 maart zal in Antwerpen het KNX Experience Home officieel worden geopend. KNX Experience Home? Wat moet ik me daarbij voorstellen? Heel simpel: je gaat bouwen of verbouwen en bent op zoek naar informatie en advies over de mogelijkheden van domotica, AV-Integratie, verlichting, verwarming, koeling en de laatste snufjes op het gebied van wonen en slapen. Daarvoor ga je dus naar het KNX Experience Home in Antwerpen aan het Katelijnevest 53 te Antwerpen.

Initiatiefnemer Helgi Decreus: “KNX Experience Home is een initiatief van verschillende fabrikanten, invoerders en verdelers van KNX gerelateerde producten en producten die met KNX integreerbaar zijn. Zij hebben de handen in elkaar geslagen om alle toepassingen met elkaar te koppelen en presenteren je een bulletproof totaaloplossing in een realistische omgeving. Een instapklare woning klaar voor nu en de toekomst.

Zo heeft House of Sleep de slaapkamer van het KNX Experience Home volledig ingericht. House of Sleep heeft gekozen voor “Het Belgisch Bed” van Fylds’. Het bed wordt volledig in België gemaakt met enkel de beste natuurlijke materialen zoals vlas, katoen, wol en paardenhaar. Het is een elektrisch verstelbaar bed en er ligt een uitzonderlijk comfortabele topper op. Dit is een bed voor de veeleisende slaper. En nu komt het:

Helgi Decreus van het KNX Experience Home: “onder bepaalde voorwaarden kan je zelfs een kort verblijf reserveren in het KNX Experience Home voor een nog intensere ervaring en kennismaking met de geïntegreerde technologieën en lifestyle elementen. Op deze manier kan je dus bijvoorbeeld proefslapen op “Het Belgisch Bed” van Fylds’ en kennis maken met het revolutionaire myZeo slaapinstrument.

De myZeo helpt je om je slaapkwaliteit te verbeteren. Mensen die last hebben van slaapapneu of een andere slaapstoornis laten zich controleren op de afdeling polysomnografie van het ziekenhuis. De myZeo maakt het nu ook mogelijk om in thuissituaties de slaapkwaliteit te meten en te verbeteren.  Mensen die geen ziekenhuisbezoek overwegen maar die er toch op uit zijn om hun slaapkwaliteit te verbeteren, kunnen met een myZeo aan de slag. De myZeo registreert je slaapfases en beoordeelt je slaap.  Met behulp van een geavanceerd online ‘coachingprogramma’ en aan de hand van de registratie van jouw slaap, geeft hij tips over hoe je je slaap kunt verbeteren. Daarnaast
bepaalt de myZeo voor jou het juiste moment om te ontwaken. Afhankelijk van de slaapfase waarin je bent, maakt de myZeo je wakker met aangename muziek zoals ‘rain forrest’ of ‘sunrise’. Bij House of Sleep zetten we dit toestel in voor het opstellen van een nog beter individueel slaapprofiel.  In de slaapkamer van het KNX Experience Home project tref je ook een myZeo aan.

In het KNX Experience Home staat bijvoorbeeld ook een zeer geavanceerd home cinema systeem van Genesis Technolgies. Niet zo maar een home cinema, maar een systeem dat beantwoordt aan de hoogste technologische eisen. Wil je graag meer weten over de mogelijkheden van het KNX Experience Home? Of wil je aanwezig zijn op de officiële opening 15 maart aanstaande? Laat een post achter op deze blog en wij nemen contact met je op.

avatar Over de auteur

Natascha Wouterson

Als slaapexpert adviseer ik al meer dan 20 jaar mensen in heel België en Nederland over slaapcomfort en beter uitrusten. Telefonisch of via een persoonlijk adviesgesprek in een van onze winkels. Ik vind namelijk dat iedereen recht heeft op een goede en gezonde nachtrust. Daarom deel ik in deze rubriek met plezier veel van mijn kennis over slaap, gezondheid en lifestyle.

Hulp nodig? Neem dan gerust contact op.

Missschien vindt je deze ook leuk

slaaptips Sleep Performance

De invloed van ademhaling op je energielevel overdag

Lees meer
Geen onderdeel van een categorie

Dankzij deze simpele voedingstips ga jij een goede nachtrust tegemoet

Lees meer
slaaptips Sleep Performance

Cruciale beweegtips voor een betere nachtrust

Lees meer

Je bent één klik verwijderd van die diepe herstellende nachtrust.

Of bel +32 (0) 3 385 31 21

Maak een afspraak