Nieuw: 7 waardevolle ebooks om je nachtrust direct te verbeteren Nu tijdelijk gratis te downloaden ›

Auteur: Natascha Wouterson
goed slapen lampenkappen op maat

Ben je ook bang in het donker?

Een mooie lampenkap of nachtkastlampje maakt van je slaapkamer een plek waar je de dingen doet die je graag doet – een boek lezen, heerlijk wegdromen of gezellig TV kijken. Sinds kort vind je daarom in de showroom van House of Sleep Antwerpen ook lampenkappen op maat. Hiertoe werken we samen met een jong en dynamisch bedrijf die in eigen atelier de productie verzorgt. Naast de verschillende vormen van lampenkappen, is het ook mogelijk de lampenkappen te personaliseren. De gekste dingen zijn mogelijk: je eigen logo, een mooie sfeerfoto, de actuele menukaart, wissel van kleuren, etc.

In onze showroom in Antwerpen hebben we gekozen voor warme kleuren, waarbij er op de gelijkvloers 2 lampenkappen op maat “over elkaar” hangen. Dit geeft extra sfeer. Op de benedenverdieping hebben we hoge zilveren metallico lampenkappen op maat hangen voor extra cachet.

De lampenkappen op maat zijn ook te koop bij House of Sleep Antwerpen. Ook de toebehoren zoals armaturen, licht dempende afsluitpanelen en plafondbevestigingen voor jouw ideale lampenkap op maat zijn verkrijgbaar. De lampenkapen zijn te bestellen in bijna elke diameter, hoogte en materialen zoals zijde, metallico, pvc of wol. Zoals je ziet, hoef je niet meer bang te zijn in het donker.

Kom langs bij House of Sleep Antwerpen en steek je licht op om de mogelijkheden van lampenkappen op maat te bespreken. Ontwerpers kunnen ons ook inschakelen om tot speciale verlichtingsoplossingen te komen. Doordat de lampenkappen in eigen atelier worden gemaakt, is het ook mogelijk om grote aantallen en formaten te verwerken. Tevens garanderen we snelle levertijden.

avatar Over de auteur

Natascha Wouterson

Als slaapexpert adviseer ik al meer dan 20 jaar mensen in heel België en Nederland over slaapcomfort en beter uitrusten. Telefonisch of via een persoonlijk adviesgesprek in een van onze winkels. Ik vind namelijk dat iedereen recht heeft op een goede en gezonde nachtrust. Daarom deel ik in deze rubriek met plezier veel van mijn kennis over slaap, gezondheid en lifestyle.

Hulp nodig? Neem dan gerust contact op.

Missschien vindt je deze ook leuk

slaaptips Sleep Performance

De invloed van ademhaling op je energielevel overdag

Lees meer
Geen onderdeel van een categorie

Dankzij deze simpele voedingstips ga jij een goede nachtrust tegemoet

Lees meer
slaaptips Sleep Performance

Cruciale beweegtips voor een betere nachtrust

Lees meer

Je bent één klik verwijderd van die diepe herstellende nachtrust.

Of bel +32 (0) 3 385 31 21

Maak een afspraak