Nieuw: 7 waardevolle ebooks om je nachtrust direct te verbeteren Nu tijdelijk gratis te downloaden ›

Auteur: Natascha Wouterson
bedden bedden boulevard Antwerpen boxsprings hoofdkussens lattenbodems

Bedden Boulevard Antwerpen Kloosterstraat – Vlaamse Kaai verwelkomt Swiss Sense!


 
Voor iedereen die op zoek in naar een goed bed, is het handig en zinvol een bezoek te brengen aan de Bedden Boulevard Antwerpen Kloosterstraat – Vlaamse Kaai. Hier bevinden zich meerdere bedden winkels zoals House of Sleep (Kloosterstraat 96), Matthieu’s beddenbedrijf (Vlaamse Kaai 23), Revor store en binnenkort Swiss Sense (Vlaamse Kaai 63).

Op de Bedden Boulevard Antwerpen vind je merken zoals Carpe Diem Beds of Sweden, Het Belgisch Bed, Fylds’, Kreamat, Metzeler, Magnitude, Swissflex, Auping, Tempur en bijvoorbeeld Revor. Reden genoeg om een dagje Antwerpen-Zuid te plannen en een bezoek te brengen aan de Bedden Boulevard Antwerpen Kloosterstaat – Vlaamse Kaai.

DE BEDDEN BOULEVARD ANTWERPEN KLOOSTERSTRAAT – VLAAMSE KAAI

De Bedden Boulevard Antwerpen Kloosterstraat – Vlaamse Kaai verwelkomt Swiss Sense. Swiss Sense is een nieuwe speler op de Belgische markt. Swiss Sense heeft in korte tijd meerdere winkels geopend. De meeste Swiss Sense winkels zijn relatief klein van oppervlakte. Zo is de winkel in Knokke slechts 90 m² groot. De Swiss Sense winkel die binnenkort geopend wordt op de Bedden Boulevard Antwerpen Kloosterstaat – Vlaamse Kaai zal een oppervlakte hebben van ca. 300 m². Voorheen was hier de Revor store gevestigd die om een onduidelijke reden verhuist is naar een andere locatie.

Het assortiment van Swiss Sense beperkt zich tot boxsprings. Swiss Sense is al langer actief in Nederland. Op het internet vind je veel (vooral negatieve) reacties op Swiss Sense. Vooral de lange levertijden en kwaliteit zijn blijkbaar een heikel punt. Op de website van Swiss Sense wordt rijkelijk gestrooid met historische informatie van de oprichtersfamilie, de familie Diks. Swiss Sense zelf is opgericht in 2002, maar heeft niets te maken met Zwitserland of Zwitserse kwaliteit. Misschien is dat wel een beetje misleidend. Hoe dan ook: we kijken uit naar de komst van Swiss Sense op de Bedden Boulevard Antwerpen Kloosterstraat – Vlaamse Kaai.

Bij House of Sleep kan je terecht voor de merken Carpe Diem Beds of Sweden, Het Belgisch Bed, Fylds’, Kreamat, Metzeler, Magnitude, Swissflex, Tempur en Revor. En niet alleen voor boxsprings maar ook voor lattenbodems, dekbedden en bedtextiel. House of Sleep heeft ook de grootste collectie hoofdkussens van de regio Antwerpen. Bij House of Sleep heb je de keuze uit meer dan 60 verschillende hoofdkussens. Voor de hoofdkussens bestaat ook een testprogramma.

Bij Matthieu’s beddenbedrijf kan je vooral terecht voor het merk Auping, maar Matthieu’s beddenbedrijf verkoopt ook Tempur en Magnitude.

Breng dus een bezoek aan de Bedden Boulevard Antwerpen Kloosterstraat – Vlaamse Kaai en vergelijk de verschillende winkels op kwaliteit, prijs en service van de aangeboden producten.

avatar Over de auteur

Natascha Wouterson

Als slaapexpert adviseer ik al meer dan 20 jaar mensen in heel België en Nederland over slaapcomfort en beter uitrusten. Telefonisch of via een persoonlijk adviesgesprek in een van onze winkels. Ik vind namelijk dat iedereen recht heeft op een goede en gezonde nachtrust. Daarom deel ik in deze rubriek met plezier veel van mijn kennis over slaap, gezondheid en lifestyle.

Hulp nodig? Neem dan gerust contact op.

Missschien vindt je deze ook leuk

slaaptips Sleep Performance

De invloed van ademhaling op je energielevel overdag

Lees meer
Geen onderdeel van een categorie

Dankzij deze simpele voedingstips ga jij een goede nachtrust tegemoet

Lees meer
slaaptips Sleep Performance

Cruciale beweegtips voor een betere nachtrust

Lees meer

Je bent één klik verwijderd van die diepe herstellende nachtrust.

Of bel +32 (0) 3 385 31 21

Maak een afspraak