Nieuw: 7 waardevolle ebooks om je nachtrust direct te verbeteren Nu tijdelijk gratis te downloaden ›

Sleepwise is nu House of Sleep

Waarom zijn jullie van naam veranderd? Want jullie werken nog steeds met hetzelfde bevlogen team?

Dat klopt, toen we ooit meer dan 20 jaar geleden begonnen zijn met Sleepwise, hadden we niet direct gedacht ook actief te worden in het Duitstalig taalgebied (Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland). Maar dit is nu toch gebeurd 🙂

Toen we de Duitse markt aan het verkennen waren, kwamen wij erachter dat er al een aanbieder actief was met dezelfde naam Sleepwise. 

Vervelend, maar c’est la vie. We hebben ze benaderd, maar helaas waren ze niet bereid om deze naam aan ons over te dragen. Daarom hebben wij besloten om onze naam te veranderen naar House of Sleep. 

Een nieuwe naam met een nieuwe uitstraling en logo die volledig aansluit bij onze toekomstvisie en huidige activiteiten. 

Naast ongelooflijk heerlijk slaapcomfort, kan je bij ons nu ook terecht voor slaapcoaching, hypnose of bijvoorbeeld inspiratie workshops over slaap. Het is namelijk onze missie om iedereen goed te laten slapen. 

Dus jullie werken nog steeds met hetzelfde bevlogen team van experts? 

Inderdaad nog steeds met hetzelfde bevlogen team, service en advies. Dus op dat punt is er niet veel veranderd. We hebben de afgelopen jaren inmiddels duizenden klanten geholpen aan een goede nachtrust. En dit blijven we doen, maar dan nu onder de naam House of Sleep.  

Wij kijken er naar uit je te ontmoeten. 

Energize your life, one night at a time.