Floris Wouterson - Slaap Performance

Floris Wouterson

Floris Wouterson is een slaapexpert, veellezer en coach voor iedereen die bereid is om ‘wakker’ te worden.

 • Slaaptekort Calculator © Ontdek in een oogopslag waarom slaapproblemen een hele goede voorspeller zijn voor ziekte en vooral de duur van verzuim binnen organisaties.

  Slaaptekort Calculator
 • Auteur van de bestseller Superslapen (inmiddels meer dan 25.000 verkochte exemplaren) Ontdek waarom slapen belangrijker is dan eten en bewegen samen.

  Boek Superslapen
 • Ben jij een coach, HR professional, vitaliteitsmanager of personal trainer en zou jij je klanten op het vlak van slaap graag willen helpen? Of wil je gewoon meer weten over slaap?

  Floris Wouterson lezing
 • Ben jij een coach, HR professional, vitaliteitsmanager of personal trainer en zou jij je klanten op het vlak van slaap graag willen helpen? Of wil je gewoon meer weten over slaap? Dan is dit het ideale startpunt.

  Opleiding slaapcoach
 • Het adres voor ongelooflijk heerlijk slaapcomfort.

  Ontdek House of Sleep
Floris bij nieuwsradio
Floris bij nieuwsradio
Floris bij nieuwsradio
Floris bij nieuwsradio
Floris bij nieuwsradio
Floris bij nieuwsradio

Blogs, Nieuws en meer..

.

Business Athlete

Business Athlete

blijven.

Gratis slaaptips

Wat is de meest bepalende factor voor die diepe, herstellende nachtrust? Wat heb je nodig om ’s morgens fit en uitgerust wakker te worden? Waarom is slapen belangrijker dan eten en bewegen samen?

Als je klaar bent voor ongekend veel levensenergie, meld je dan aan en ontvang waardevolle inzichten, handige tips en eenvoudig toepasbare technieken op het gebied van slaap, mindset, slaapcomfort, slaapomgeving, slaaproutines, voeding, darmgezondheid, in- en ontspanning. Kortom, alles om lekker te slapen. Aanmelden is gratis en afmelden zo gepiept.

"*" geeft vereiste velden aan

Aanmelden gratis slaaptips

Zet me op de lijst (meer dan 14.000 abonnees).

Toestemming*