Superslapen Deluxe Editie

Ben je een lichte slaper en altijd snel wakker? Ben jij ook verslaafd aan de snooze-knop? Ontdek het geheim van een diepe, herstellende nachtrust waardoor je eindelijk fit wakker wordt.

Inclusief:

✅ Het fysieke Superslapen Deluxe Editie” boek met de Superslapen Methode voor die
diepe herstellende nachtrust en fit en uitgerust wakker worden! (t.w.v. € 32,50)

✅ Inclusief de 5 delige Superslapen Micro Habits videotraining, die je helpt om zonder radicale veranderingen, maar met kleine gerichte stapjes lekker energiek aan je dag begint (t.w.v. € 127,00)

✅ Nu tijdelijk met extra bonussen zoals onze Superslapen Deluxe Editie met 6 e-books (t.w.v. € 49,95)
en de 10 beste voedingssupplementen (en 3 theesoorten) om écht goed te slapen (t.w.v. € 9,95)

→ Ben jij klaar om binnen 7 dagen goed te slapen?

Totale waarde: € 269,30

Nu voor slechts € 32,50

Geen verzendkosten! Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd

Dit is alles wat je krijgt:

Mijn Superslapen Deluxe Editie Methode laat je zien dat goed slapen geen ingewikkeld meerjarenplan hoeft te zijn. Dat je na een aantal weken al de eerste resultaten ziet en energiek wakker wordt.

Door mijn ervaring als slaapexpert en -coach heb ik duizenden mensen geholpen aan een goede nachtrust, meer energie en een beter leven.

Ontvang nu het fysieke Superslapen Deluxe Editie” boek! 

Dit boek heb ik geschreven om zoveel mogelijk mensen oprecht te helpen om ook goed te slapen. 

Het heeft zelfs een 5 sterren beoordeling gekregen van het NRC Handelsblad. 

Dit fysieke boek is een compleet plan met eenvoudige strategieën die je direct kunt toepassen in je eigen leven. 

Alles wat je nodig hebt om goed te slapen zodat je zin hebt om op te staan en je energiek aan de dag begint. Hoe fijn is dat?

Ontvang nu de Superslapen Deluxe Editie

Dit ga je nu ontvangen:

01.Superslapen Deluxe Editie BOEK!

In dit fysieke boek maak je kennis met de Superslapen Methode om eens en voor altijd goed te slapen. Geen ingewikkeld meerjarenplan waarvan de resultaten uitblijven. Gewoon goed slapen: diepe, herstellende nachtrust waardoor je elke dag energiek en uitgerust wakker wordt.

 • Direct goed slapen – binnen 7 dagen
 • Bewezen wetenschappelijke methodes
 • Zonder 1 minuut langer in bed te liggen

t.w.v € 32,50

02. Online training Superslapen Micro Habits

In deze 5 delige online training leer je in een paar minuten wat je moet weten om ijzersterke slaapgewoontes te creëren. Deze kennis is onmisbaar en het verschil tussen energiek wakker worden of net zo moe als de avond daarvoor.

 • Je beheerst de methode die je voor altijd kunt toepassen
 • Geen gedoe of ingewikkeld plan, maar eenvoudig en doeltreffend
 • Het maakt niet uit of je een nachtwerker, ondernemer of student bent

t.w.v € 117,00

Bonus #01. Powernappen slecht voor je gezondheid (of het geheime wapen van topsporters)

In dit e-book geven we je informatie over de ultieme ‘powernap’ en delen we onze geheime powernap formule met je.

 • Nooit meer duf wakker worden na een powernap
 • Praktische informatie die voor iedereen toepasbaar is
 • Extreem waardevolle formule voor veel meer energie

Gratis: 6 stuks t.w.v. € 49,95

Bonus #02. Een vergeten techniek hoe je verrassend snel inslaapt voor veel meer focus overdag, zonder je hele leven overhoop te gooien

Heb jij vaak last van een ‘vol hoofd’ en kom je ‘s avonds maar lastig in slaap? In dit e-book leren we jou een effectieve techniek, die jou helpt om voortaan makkelijker in slaap te vallen.

 • Effectieve methode om sneller in te slapen
 • + extra techniek om stress te verminderen
 • Meer energie, maar ook rust en focus overdag

Gratis: 6 stuks t.w.v. € 49,95

Bonus #03. 6 schokkende feiten die je moet weten voordat je een bed of matras gaat kopen (nummer #4 zal je verwonderen)

Bij het werken aan een optimale nachtrust mag een goed bed niet ontbreken. In dit boek delen we de 6 meest gemaakte fouten bij de aankoop van een bed of matras met je. En minstens net zo belangrijk: hoe voorkom je dat je deze fouten maakt?

 • Bespaar een hoop ergernis en frustratie
 • Geen geld meer verspillen aan ongeschikte producten
 • Krijg inzicht in wat jíj nodig hebt

Gratis: 6 stuks t.w.v. € 49,95

Bonus #04. Top Slaapcoach onthult zijn beste insider tips om dieper en vaster te slapen (zonder 1 minuut langer in bed te liggen)

In dit e-book delen we belangrijke informatie over de beste producten voor een goede nachtrust. Na het lezen van dit e-book heb je alle informatie die je nodig hebt om een goede beslissing te maken.

 • Informatie gegenereerd door slaapprofessionals
 • Waardevolle tips die jou kunnen helpen een knoop door te hakken
 • Heldere feiten die je waarschijnlijk nog niet wist

Gratis: 6 stuks t.w.v. € 49,95

Bonus #05. 7 idioot simpele vragen die je moét stellen bij het kiezen van je hoofdkussen (en nooit meer last hebt van nek- en schouderklachten)

Net als bij een waterbed of matras, wil je voor je hoofdkussen de juiste keuze maken. Dat komt best precies: er zijn veel soorten hoofdkussens op de markt, dus hoe kies je wat voor jou het meest geschikt is? Dit e-book geeft de beste opties weer, of je nou een rug-, zij- of buikslaper bent.

 • Bespaar een hoop ergernis en frustratie
 • Geen geld meer verspillen aan ongeschikte producten
 • Krijg inzicht in wat jíj nodig hebt

Gratis: 6 stuks t.w.v. € 49,95

Bonus #06. Waarom je een donzen dekbed nooit naar de stomerij moet brengen (en nog 16 slimme dekbedtips om van je bed een genotmiddel te maken)

Wat is het meest geschikte dekbed voor jou? En waar moet je op letten bij het kopen van een nieuw dekbed? Na het lezen van dit e-book zijn al jouw vragen beantwoord en kun je goed voorbereid op zoek gaan naar het perfecte dekbed voor jou.

 • Ontdek de verschillen tussen soorten dekbedden
 • Leer hoe je het beste dekbed voor jou kiest
 • Uitgebreide informatie over alles rondom (dons)dekbedden

Gratis: 6 stuks t.w.v. € 49,95

Bonus #07. De 10 beste voedingssupplementen om écht goed te slapen

Deze 10 voedingssupplementen (en 3 theesoorten) helpen om een natuurlijk slaappatroon te ondersteunen. Ze zijn een enorme boost voor je energie en gezondheid. Je zult minder stress ervaren, makkelijker in slaap vallen en goed doorslapen.

 • Ondersteunt een natuurlijk slaappatroon
 • Boost voor je energie en gezondheid
 • Minder stress, makkelijk inslapen en goed doorslapenKrijg inzicht in wat jíj nodig hebt

t.w.v € 9,95

Bonus #08. De beste planten voor je slaapkamer

Deze planten helpen om de lucht in je slaapkamer te reinigen en ondersteunen je extern immuunsysteem. Je ontspant op automatische piloot en zult minder gebroken nachten hebben. Niet voor niets is de NASA hierover zo enthousiast.

 • Filtert de lucht voor optimale slaapkwaliteit
 • Extern immuunsysteem komt tot rust
 • Geen geïrriteerde luchtwegen meer

t.w.v € 9,95

Waarom zou jij deze Superslapen Deluxe Editie in huis willen halen?

Door de vele informatie en adviezen over slaap op het internet en sociale media, zie je vaak door het bos de bomen niet meer. Koolhydraten en snelle suikers zijn slecht voor je slaap, als je na zeven uur eet, slaap je niet goed. ‘s Avonds sporten verstoord je slaap… Uren mediteren, een zen meester worden of op tijd je telefoon wegleggen, zijn dat dan de oplossingen om goed te slapen…?

Wij maken direct een einde aan al deze broodje-aap verhalen op het internet!

Met mijn bestseller Superslapen Deluxe Editie hoef je nooit meer naar het plafond te staren of net zo moe wakker worden als je de avond daarvoor naar bed bent gegaan. 

Mijn Superslapen Methode is een compleet plan. Het bevat alle ingrediënten voor een ongestoorde nachtrust zodat je ‘s morgens fit en uitgerust wakker wordt. 

Ik leer je hoe je met de juiste aanpak moeiteloos in slaap valt, goed doorslaapt en energiek wakker wordt. Maar ook voorgoed afrekent met slechte gewoontes, waarvan je niet eens wist dat ze niet goed voor je waren.

Deze Deluxe Editie levert je naast alle geheimen die onmisbaar zijn nog veel meer op:

 • Vanaf NU wordt je uitgerust en energiek wakker! Je hebt zin in de dag en hebt genoeg energie om alles te doen wat je graag wilt realiseren.
 • De snooze-knop is niet meer je beste vriend. Want je krijgt voldoende kwaliteitsvolle slaap: de juiste mix tussen diepe, lichte en remslaap. Wat een genot!
 • Je verdoet geen tijd meer met onnodig wakker liggen of je zorgen maken over een slechte nacht .Door onze jarenlange ervaring hebben wij al onze geheimen gebundeld in de Superslapen Deluxe Editie.
 • Piekeren verdwijnt naar de achtergrond of zelfs voorgoed uit je leven. Waarom wakker liggen als het niet nodig is?
 • Je kunt ontspannen op automatische piloot. Je houdt het leven hierdoor leuk en leefbaar. Je kunt namelijk niet je hele leven omgooien, dat snappen wij!
 • Je beheerst alle tools om heerlijk te slapen! Geen gedoe meer, alle geheimen zijn direct toepasbaar en makkelijk te begrijpen.
 • Je voelt je weer energiek! Je weet NU hoe je die diepe, herstellende nachtrust kunt bereiken zonder 1 minuut langer in bed te liggen.

Wat klanten zeggen:

“Iedereen wil goed slapen, maar er iets voor doen, dat is soms moeilijk. Ik ga niet zeggen dat het alleen nooit was gelukt, maar ik ben ervan overtuigd dat ik zonder de Superslapen Deluxe Editie nooit zo duidelijk en snel onderliggende patronen had herkend.”

Sanne Haarhuis – NL kampioen luchtballonvaren

“Al 12 jaar sliep ik heel slecht. Ik ben hiervoor bij diverse artsen en therapeuten geweest. Omdat ik met het Paleo dieet begonnen was, merkte ik wel enige verbetering in mijn slaap het afgelopen half jaar. Doordat ik slecht sliep was ik minder fit en actief. Ik werk graag in mijn tuin, maar daar had ik geen fut meer voor. Ik twijfelde geen moment om de Superslapen bundel aan te schaffen. Ik slaap nu weer goed in en ben ook veel minder vaak wakker. Een echte aanrader !”

Margot Vermolen – Senior HSP en burn-out coach

“Ik slaap te weinig. En dat zorgde er uiteindelijk voor dat ik in een burn-out terecht kwam, waardoor ik niet meer kon werken. Kon geen appje meer typen en geen mail meer schrijven. Ik kon niemand meer in mijn omgeving verdragen, omdat alles teveel was. Zelfs geluid was teveel. Ik kon helemaal niks eigenlijk. Jullie bundel was echt een grote hulp.”

Kees Geluk

“Door de bundel ben ik een probleem gaan aanpakken dat ik eigenlijk geen probleem wil noemen. Sinds de geboorte van mijn zoontje is mijn slaap volledig in de war. En het krijgen van een zoon is natuurlijk hartstikke mooi, dus daar klaag ik ook niet over. Maar mijn slaapritme was verstoord en daar wilde ik graag wat aan veranderen, dat is met de tips uit de bundel verrassend goed gelukt.”

Stephan van Irsen

Superslapen Deluxe Editie

Nog even alles op een rijtje

Zoals ik je eerder vertelde, doen wij niet aan addertjes onder het gras. Investeer nu in je slaap en profiteer van ongekend veel levensenergie!

 • Het fysieke Superslapen Deluxe Editie” boek met de Superslapen Methode voor die diepe herstellende nachtrust en fit en uitgerust wakker worden! (t.w.v. € 32,50)
 • Inclusief de 5 delige Superslapen Micro Habits videotraining, die je helpt om zonder radicale veranderingen, maar met kleine gerichte stapjes lekker energiek aan je dag begint (t.w.v. € 127,00)
 • Bonus #1-6: De Superslapen Deluxe Editie met 6 verschillende e-booksmet waardevolle tips die stuk voor stuk bijdragen aan die diepe, herstellende nachtrust (t.w.v. € 49,95)
 • Bonus #7: 10 voedingssupplementen (en 3 theesoorten) die je helpen om een natuurlijk slaappatroon te ondersteunen. Ze zijn een enorme boost voor je energie en gezondheid. (t.w.v. € 9,95)
 • Bonus #8: De beste planten voor je slaapkamer. Ze helpen om de lucht in je slaapkamer te reinigen, je ontspant op automatische piloot en zult minder gebroken nachten hebben.(t.w.v. € 9,95)

→ Ben jij klaar om binnen 7 dagen goed te slapen?

Totale waarde: € 269,30
Nu voor slechts € 32,50

Ontvang nu de Superslapen Deluxe Editie

Garanties ‘Superslapen Deluxe Editie’. Geen risico, dankzij onze ‘30 dagen niet goed, geld terug’ garantie.

Mocht je binnen 30 dagen om welke reden dan ook besluiten dat je dit product niet meer wilt hebben, dan krijg je je geld terug. Stuur ons even een mailtje, dan maken wij het voor je in orde.