House of Sleep HR Navigator

Nudge je medewerkers naar een betere slaap, zonder een ingewikkeld meerjarenplan

“Heeft een medewerker last van zijn rug, dan is het simpel, dan krijgt hij een nieuwe stoel of bureau. Slaapt hij slecht, dan wordt er niet gekeken naar een nieuw bed of naar zijn slaaphygiëne.”

Sleep is for the weak? Keep on dreaming!

Maar liefst 41 procent van de Nederlandse medewerkers slaapt slecht. Sterker nog, bij 1 op de 3 is er zelfs sprake van structurele slaapproblemen. Het vroegtijdig in kaart brengen van slaapproblemen is een hele goede voorspeller van verzuim en duur van ziekte.

Je kunt stellen dat een burn-out de ergste vorm van chronisch slaaptekort is. Recent onderzoek van Graydon-Creditsafe en Securex maakt cijfermatig ondubbelzinnig duidelijk dat bedrijven zonder burn-outs 40 procent meer winst maken dan bedrijven met (langdurig) zieke medewerkers.

Slaap is in veel gevallen binnen bedrijven nog een ondergeschoven kindje, daarom ontdek je tijdens deze mini-masterclass:

  • Wat slaaptekort doet met de productiviteit van jou en je medewerkers
  • Waarom het vroegtijdig signaleren van slaapproblemen een goede voorspeller is voor (langdurig) verzuim
  • Wat de (economische) impact is van niet uitgeslapen medewerkers
  • Waarom slaap belangrijker is dan eten en bewegen samen

Je krijgt ook waardevolle tips over hoe jij je eigen slaap en slaapkwaliteit kunt verbeteren. Die je direct kunt toepassen voor jezelf of je team.

P.S.
Elke deelnemer aan de mini-masterclass kan kennismaken met de SleepImpactScore©. Dit is een wetenschappelijk onderbouwde test die heldere inzichten geeft in jouw slaapconditie. Je ontvangt een Persoonlijk Slaaprapport boordevol handige tips een aanbevelingen om je slaap en slaapkwaliteit (drastisch) te verbeteren t.w.v. € 107,00 

Wanneer: 27 juni 2024
Tijd: van 13 tot 14 uur

Aanmelden

Laat hier je gegevens achter en meld je direct GRATIS aan voor de mini-masterclass!

Naam(Vereist)

Over Floris Wouterson

Floris Wouterson is slaapexpert en internationaal bestsellerauteur van het boek Superslapen. Hij helpt bedrijven en organisaties om hun medewerkers goed te laten slapen. Zijn verfrissende slaap performance tips worden gelezen door meer dan 14.000 enthousiaste volgers.