Ben jij klaar voor een optimale nachtrust
en ongekend veel levensenergie?

Speciaal voor IZZ leden: krijg 7 complete e-books met alle onmisbare geheimen voor een goede nachtrust, meer focus en ongekend veel levensenergie. Nu voor slechts 157 euro € 0,-

TIJDELIJKE AANBIEDING!

Bestel nu de Superslapen bundel met 7 waardevolle e-books.

Geen verborgen addertjes of valse beloftes: de informatie in deze e-books helpen jou écht om o.a. makkelijker in te slapen, goed door te slapen en om meer verantwoorde leefstijl keuzes te maken.

Alleen NU slechts 157 Euro voor € 0,- tijdelijke aanbieding

Ontvang nu de superslapen bundel

Dit is alles wat je krijgt voor maar 5 euro € 0,- !

Hoe bereik je nu die diepe herstellende nachtrust? Mijn naam is Floris Wouterson en ik ben slaapexpert. Door mijn jarenlange ervaring met het onderwerp slaap, weet ik als geen ander wat iemand nodig heeft om dit te bereiken. Ik ben bestseller auteur, leid jaarlijks honderden slaapcoaches op en ben daarnaast een veelgevraagd gastspreker.

Met mijn kennis en ervaring zorg ik ervoor dat jij goed slaapt, je slaapkwaliteit drastisch verbetert en beschikt over ongekend veel energie. En het maakt niet uit of je een student of nachtwerker bent. Een ochtend- of avondmens of soms moeite hebt met inslapen of doorslapen. Mijn adviezen werken altijd.

Alle informatie die je nodig hebt om snel je slaap en slaapkwaliteit te verbeteren, hebben we gebundeld in 7 overzichtelijk e-books. Dit zonder een minuut langer in bed te liggen! De informatie is gemakkelijk te begrijpen: ook als jij je er nog niet eerder in hebt verdiept.

Dankzij handige tips & tricks, die jij gemakkelijk en snel toepast, kan je direct aan de slag met het verbeteren van jouw slaap!

Ontvang nu de superslapen bundel

01. Powernappen slecht voor je gezondheid? Of het geheime wapen van topsporters?

In dit e-book geven we je informatie over de ultieme ‘powernap’ en delen we onze geheime powernap formule met je.

 • Nooit meer duf wakker worden na een powernap
 • Praktische informatie die voor iedereen toepasbaar is
 • Extreem waardevolle formule voor veel meer energie

t.w.v € 22,50

02. Een vergeten techniek hoe je verrassend snel inslaapt voor veel meer focus overdag, zonder je hele leven overhoop te gooien

Heb jij vaak last van een ‘vol hoofd’ en kom je ‘s avonds maar lastig in slaap? In dit e-book leren we jou een effectieve techniek, die jou helpt om voortaan makkelijker in slaap te vallen.

 • Effectieve methode om sneller in te slapen
 • + extra techniek om stress te verminderen
 • Meer energie, maar ook rust en focus overdag

t.w.v € 22,50

03. 6 schokkende feiten die je moet weten voordat je een bed of matras gaat kopen (nummer #4 zal je verwonderen)

Bij het werken aan een optimale nachtrust mag een goed bed niet ontbreken. In dit boek delen we de 6 meest gemaakte fouten bij de aankoop van een bed of matras met je. En minstens net zo belangrijk: hoe voorkom je dat je deze fouten maakt?

 • Bespaar een hoop ergernis en frustratie
 • Geen geld meer verspillen aan ongeschikte producten
 • Krijg inzicht in wat jíj nodig hebt

t.w.v € 22,50

04. Top Slaapcoach onthult zijn beste insider tips om dieper en vaster te slapen (zonder 1 minuut langer in bed te liggen)

In dit e-book delen we belangrijke informatie over de beste producten voor een goede nachtrust. Na het lezen van dit e-book heb je alle informatie die je nodig hebt om een goede beslissing te maken.

 • Informatie gegenereerd door slaapprofessionals
 • Waardevolle tips die jou kunnen helpen een knoop door te hakken
 • Heldere feiten die je waarschijnlijk nog niet wist

t.w.v € 22,50

05. 7 idioot simpele vragen die je moét stellen bij het kiezen van je hoofdkussen (en nooit meer last hebt van nek- en schouderklachten)

Net als bij een waterbed of matras, wil je voor je hoofdkussen de juiste keuze maken. Dat komt best precies: er zijn veel soorten hoofdkussens op de markt, dus hoe kies je wat voor jou het meest geschikt is? Dit e-book geeft de beste opties weer, of je nou een rug-, zij- of buikslaper bent.

 • Bespaar een hoop ergernis en frustratie
 • Geen geld meer verspillen aan ongeschikte producten
 • Krijg inzicht in wat jíj nodig hebt

t.w.v € 22,50

06. Waarom je een donzen dekbed nooit naar de stomerij moet brengen (en nog 16 slimme dekbedtips om van je bed een genotmiddel te maken)

Wat is het meest geschikte dekbed voor jou? En waar moet je op letten bij het kopen van een nieuw dekbed? Na het lezen van dit e-book zijn al jouw vragen beantwoord en kun je goed voorbereid op zoek gaan naar het perfecte dekbed voor jou.

 • Ontdek de verschillen tussen soorten dekbedden
 • Leer hoe je het beste dekbed voor jou kiest
 • Uitgebreide informatie over alles rondom (dons)dekbedden

t.w.v € 22,50

07. 14 verrassende oplossingen om snel verlost te zijn van het gesnurk van je partner (zonder oordoppen te gebruiken)

Lig je nachtenlang wakker door het gezellige gesnurk van jouw partner? Dan is dit e-book perfect voor jou/jullie. Na het lezen ken je genoeg manieren die helpen om wonderlijk snel verlost te zijn van het gesnurk van je partner.

 • Leer over de oorzaak van snurken
 • En nog belangrijker: hoe je snurken aanpakt
 • Uitgebreide informatie, begrijpelijk voor iedereen

t.w.v € 22,50

Waarom je de superslapen bundel in huis wilt halen.

Tegenwoordig staat het internet vol met informatie over elk denkbaar onderwerp. Je ziet door de bomen het bos niet meer. ‘Dit moet je doen om beter te slapen’, en ‘dit juist niet’. Wat moet je geloven?

De informatie die wij aanbieden in onze e-books is honderd procent betrouwbaar en op zo’n manier opgeschreven, dat je alleen het allerbelangrijkste tot je neemt. Geen onzinnige beloftes of kleine lettertjes meer, maar gewoon behapbare, meteen toe te passen tips.

De Superslapen Bundel levert je naast alle geheimen die onmisbaar zijn voor ongekend veel levensenergie nog veel meer op:

 • Vanaf nu heb je geen energiedips meer overdag en beschik je altijd over voldoende energie, zonder je hele leven overhoop te gooien
 • De wetenschap om blijvend op hoog niveau te presteren, zelfs in zeer stressvolle tijden
 • Hoe jij je ‘racing mind’ op commando kunt stopzetten, altijd en overal in minder dan 5 minuten
 • Hoe je meer diep en REM slaap krijgt, zonder 1 minuut langer in bed te liggen
 • Hoe je zorgt voor die herstellende nachtrust, waarbij je bioritme en immuunsysteem ‘s nachts vóór je werken (in plaats van tegen je…)
 • Wat je kunt doen, als je 7 tot 8 uur hebt geslapen en je toch niet uitgerust voelt
 • Waarop je moet je letten bij de keuze van een goed dekbed en hoofdkussen zonder eindeloos het internet af te grazen. Je krijg je alle kennis, tools en checklists in handen om op een slimme manier een verantwoorde beslissing te nemen.

EENMALIG TIJDELIJKE AANBIEDING

Alleen NU €0,- !

Ontvang nu de Superslapen bundel

Wat klanten zeggen:

“Iedereen wil goed slapen, maar er iets voor doen, dat is soms moeilijk. Ik ga niet zeggen dat het alleen nooit was gelukt, maar ik ben ervan overtuigd dat ik zonder de Superslapen Deluxe Editie nooit zo duidelijk en snel onderliggende patronen had herkend.”

Sanne Haarhuis – NL kampioen luchtballonvaren

“Al 12 jaar sliep ik heel slecht. Ik ben hiervoor bij diverse artsen en therapeuten geweest. Omdat ik met het Paleo dieet begonnen was, merkte ik wel enige verbetering in mijn slaap het afgelopen half jaar. Doordat ik slecht sliep was ik minder fit en actief. Ik werk graag in mijn tuin, maar daar had ik geen fut meer voor. Ik twijfelde geen moment om de Superslapen bundel aan te schaffen. Ik slaap nu weer goed in en ben ook veel minder vaak wakker. Een echte aanrader !”

Margot Vermolen – Senior HSP en burn-out coach

“Ik slaap te weinig. En dat zorgde er uiteindelijk voor dat ik in een burn-out terecht kwam, waardoor ik niet meer kon werken. Kon geen appje meer typen en geen mail meer schrijven. Ik kon niemand meer in mijn omgeving verdragen, omdat alles teveel was. Zelfs geluid was teveel. Ik kon helemaal niks eigenlijk. Jullie bundel was echt een grote hulp.”

Kees Geluk

“Door de bundel ben ik een probleem gaan aanpakken dat ik eigenlijk geen probleem wil noemen. Sinds de geboorte van mijn zoontje is mijn slaap volledig in de war. En het krijgen van een zoon is natuurlijk hartstikke mooi, dus daar klaag ik ook niet over. Maar mijn slaapritme was verstoord en daar wilde ik graag wat aan veranderen, dat is met de tips uit de bundel verrassend goed gelukt.”

Stephan van Irsen

TIJDELIJKE AANBIEDING!

Nog even alles op een rijtje

Zoals ik je eerder vertelde, doen wij niet aan addertjes onder het gras. Investeer nu in je slaap en profiteer van ongekend veel levensenergie!

 • Na afrekenen direct toegang tot alle e-books
 • Nog geen 75 cent per e-book
 • Deze aanbieding is slechts tijdelijk, dus bestel snel!

Alleen NU slechts € 157,00 Euro voor € 0,- tijdelijke aanbieding

Ontvang nu de superslapen bundel

Garanties ‘Superslapen Bundel’. Geen risico, dankzij onze ‘30 dagen niet goed, geld terug’ garantie.

Mocht je binnen 30 dagen om welke reden dan ook besluiten dat je dit product niet meer wilt hebben, dan krijg je je geld terug. Stuur ons even een mailtje, dan maken wij het voor je in orde.