Haal het meeste uit mijn boek Superslapen, bereik snel resultaat, zonder een stap over te slaan en begin heerlijk energiek aan je dag

 

“De perfecte aanvulling op het boek” 

Misschien heb je de krantenkoppen gelezen of er recent een documentaire over gezien… 

… dat slapen belangrijker is, dan eten en bewegen samen…

Goed slapen is cruciaal, niet alleen om gewicht kwijt te raken… maar ook om je darmgezondheid, energieniveau, immuunsysteem en spijsvertering sterk te verbeteren.

Veel mensen hebben een haat-liefde verhouding met hun slaap en het lukt ze maar niet om ‘s morgens fit en uitgerust wakker te worden. 

Energiek aan je dag te beginnen.

Ik wil mij graag aanmelden

Ondanks dat je 7 tot 8 uur hebt geslapen.

Je slaapt voldoende uren als je bijvoorbeeld kijkt naar de richtlijnen van de National Sleep Foundation, maar toch voel jij je niet uitgerust.  (aanbeveling van de National Sleep Foundation)

Hoe kan dit? 

Als je op een weegschaal gaat staan, dan weet je hoe zwaar je weegt, maar het zegt niks de verhouding vetvrije massa en spiermassa. 

En zo is het ook met jouw slaap. 

De slaapduur zegt niks over jouw slaapkwaliteit, waarbij de kwaliteit veel belangrijker is dan de duur van je slaap. 

De focus ligt verkeerd, waardoor je last hebt van gebroken nachten en moeite hebt met opstaan. Ook deze dag kom je door, maar het vraagt veel van jezelf. 

‘s Avonds ligt je uitgeput met een dekentje voor de televisie, en veel energie voor andere dingen heb je niet meer.

Je bent ambitieus en toegewijd, dus daar zal het niet aan liggen, maar aan het einde van de dag is het kaarsje min of meer uit.   

We maken even een klein uitstapje en als metafoor gebruik ik een getalenteerde man met een ambitieus idee.

Ik doe dit heel bewust, want iedereen die iets wil bereiken in zijn leven, zal hiervoor de nodige acties ondernemen… 

We volgen salesopleiding om beter te verkopen, doen mee aan een training om goed te spreken in het openbaar of volgen een cursus hoe je geld verdient met crypto.

Onze gezondheid staat vaak op de 2e plaats. We nemen kwaaltjes of slecht slapen gewoon voor lief. Maar je kunt pas een betere salesmanager worden als je goed slaap, gezond bent en energiek aan je dag kunt beginnen. 

Dus hoe succesvol ben je als je niet gezond bent? 

Daarom ik wil je uitdagen om in het verhaal hieronder overal waar deze getalenteerde man zijn sport wil verbeteren, je leest dat hij zijn slaap wil verbeteren…

Dan gaat er vanzelf een lampje branden… 

Het is het verhaal van Per Holmlöv, een Zweedse man van negenenzestig. 

Hij besloot om op deze leeftijd karatelessen te nemen. 

Hij wilde op zijn tachtigste de zwarte band hebben. 

(Mr. Miyagi From The Karate Kid – 1984)

Na drie jaar getraind te hebben, vond hij dat het te langzaam vooruit ging en vroeg zich af hoe hij effectiever kon trainen. 

(lees: na drie jaar met slaapproblemen te hebben rondgelopen en zelf te hebben ‘rond gedokterd’, stelde hij vast, dat het eerder slechter was geworden dan beter. Hij vroeg zich af of hij niet… vul verder zelf maar in)

Hoewel hij zijn hele leven veel aan sport had gedaan, was dit zijn eerste ervaring met een vechtsport. 

Hij trainde vijf tot zes uur per week karate en besteedde daarnaast zo’n tien uur per week aan hardlopen in het bos en het bezoeken van de sportschool. 

Karl Anders Ericsson

Wat kon hij nog meer doen? 

Bij het horen van Pers verhaal zullen sommige mensen onmiddellijk zeggen: ‘natuurlijk gaat hij niet vooruit, de man is tweeënzeventig!’ 

(lees: ‘ik ben altijd al een slechte slaper geweest’, of ‘ik heb al van alles geprobeerd en het werkt bij mij gewoon niet…’ zijn veelgehoorde overtuigingen die je helaas niet verder helpen)

Maar daar zat het ‘m niet in. 

(lees: en dat geldt ook voor jouw slaap, in 86 procent van de gevallen is een slaapprobleem op te lossen en kan je heerlijk energiek aan de dag beginnen)

Natuurlijk zou hij niet zo snel vorderingen maken als een vierentwintigjarige of een man van vierenvijftig, maar hij had ongetwijfeld sneller en beter kunnen presteren, dan hij nu deed. 

(lees: de kwaliteit van jouw slaap verandert met je leeftijd, maar vaak ben je niet op de hoogte van de mogelijkheden, hoe je hier het beste mee kunt omgaan)

Aan het woord is Karl Anders Ericsson, voormalig Professor aan de Universiteit van Florida, expert op het vlak van ‘peak performance’ en recent helaas overleden.

Karate training wordt doorgaans gegeven in een ruimte met een aantal leerlingen en een instructeur die een beweging demonstreert die de leerlingen vervolgens nadoen. 

(lees: veel mensen lopen jaren rond voordat ze hulp inroepen om hun slaapproblemen aan te pakken, ze grazen het internet af, krijgen goedbedoelde tips van vrienden, of gaan aan de slag met een paar tips uit de Cosmopolitan…)

Af ten toe ziet de leraar misschien dat de leerling de beweging verkeerd uitvoert en dan geeft hij zo iemand persoonlijke aandacht.

Maar zulke feedback is zeldzaam. 

Het advies van Anders was om een specifiek plan van aanpak te volgen om sneller resultaat te behalen met de mogelijkheid om individueel vragen te stellen aan een coach.  

Omdat privé lessen ‘duur’ zijn, zullen mensen vaak proberen om zich te redden met gratis ebooks of zelfs vrij algemene YouTube filmpjes, en dat werkt tot op zekere hoogte. 

Maar hoe vaak ze ook kijken naar een demonstratie van een les op YouTube,
altijd zullen ze sommige details missen of verkeerd begrijpen. 

En soms ook heel belangrijke dingen, en als ze merken wat hun zwakke punten zijn, weten ze niet wat de beste manier is om daar iets aan te doen. 

Dit is ook wat ik vaak zie bij mensen met slaapproblemen. 

Of bij mensen die veel beter zouden kunnen presteren als ze gebruik zouden maken van een specifiek plan van aanpak, een roadmap die ze helpt om snel resultaat te boeken. 

Daarom heb ik zo’n specifiek plan van aanpak ontwikkelt: het 21 Dagen Superslapen Plan. 

Het is net als bij Per het beste van 2 werelden. 

Je krijgt alle tools, templates en technieken aangeleverd om 21 Dagen lang zelf met je eigen slaap aan de slag te gaan. 

Maar in de tussentijd kan je mij en mijn team vragen stellen als je vastloopt. Of niet precies weet hoe je verder moet. 

Zo heb je de beschikbaarheid van een (online) coach en alle tools om de principes uit mijn boek Superslapen op een efficiënte manier in de praktijk te brengen. 

Hierdoor zal je veel sneller resultaat boeken en niet meer worden afgeleid door zaken die er niet toe doen. 

Niks is zo vervelend als je erachter komt, dat wat je gedaan hebt, weinig effect heeft gehad. 

Dus je gaat meteen naar de kern van het verhaal, de essentie en kiest dus heel bewust voor de short cut.

Het is een 21 Dagen Implementatieplan die je helpt om de vicieuze cirkel van niet uitgerust wakker worden definitief te doorbreken. 

Je gaat je dus richten op de kwaliteit van je slaap in plaats van de kwantiteit. 

A propos: Per volgde de raad van Anders op. 

Hij had een specifiek plan van aanpak laten opstellen door zijn Sensei en had de mogelijkheid aan hem vragen te stellen als hij vastliep of niet helemaal zeker was van zijn zaak. 

Hij trainde korter maar geconcentreerder, sliep iedere nacht zeven tot acht uur en deed na de lunch een dutje. 

Hij was geslaagd voor zijn groene band examen, en trainde nu voor de blauwe band. 

Op zijn vijfenzeventigste was hij al een flink eind op weg naar de zwarte band, en hij had er alle vertrouwen in, dat hij zijn doel op zijn tachtigste zou bereiken, zolang hij geen blessure opliep. 

Niks is onmogelijk ! En dat geldt ook voor jouw slaap en slaapkwaliteit. 

Blijf je zitten waar je zit, dan zal dit leiden tot een slecht functionerend metabolisme, gevoelens van ‘brainfog’, een slechte spijsvertering, gewichtstoename, prikkelbaarheid, concentratieproblemen, om maar een aantal gevolgen te noemen. 

Daarom hebben we het 21 Dagen Plan gemaakt met alles dat je nodig hebt om goed te slapen onder begeleiding van onze ervaren (online) slaapcoaches. Voor velen is dit Plan een echte game-changer. 

Dit is wat er is inbegrepen in je 21 dagen Superslapen plan

Superslapen Succesgids

Hierbij nemen we je stap voor stap aan de hand hoe jij in 21 Dagen je slaap en slaapkwaliteit drastisch verbetert. En het maakt niet uit of je een ochtend- of avondmens bent. Een student of nachtwerker. Iedereen heeft hier profijt van. 

Na een paar dagen zul je merken, dat je energieniveau verbetert, je ‘brainfog’ verdwijnt en je huid en haren beginnen te stralen. Na verloop van tijd zal je goed in- en doorslapen en wordt je energiek wakker.

Je maakt ook een begin met het elimineren van overtollige gifstoffen, waardoor het natuurlijk evenwicht in je lichaam langzaam wordt hersteld. Dit lijkt misschien vreemd, maar het is cruciaal om goed te slapen. 

Ik wil me graag aanmelden

21 Dagen Superslapen Plan

Goed slapen is een natuurlijk behoefte en zou geen opgave dienen te zijn. Dit Plan heeft inmiddels honderden mensen geholpen om weer goed te slapen. 

We werken met wetenschappelijk bewezen methodes die we sterk hebben vereenvoudigd, want met jouw drukke agenda heb je geen tijd om uren te mediteren of een Zen meester te worden. 

Wat is bijvoorbeeld het verloop van je hartslag en wat zegt dit over de kwaliteit van je diepe slaap? 

(dit hartslag verloop is duidelijk een signaal van uitputting, …)

Je wordt dus niet overrompeld met uren van video’s en handleidingen. Welke je na een week links laat liggen, omdat het teveel in een keer is. Niks van dit alles, je kunt rekenen op praktische en snel toepasbare technieken.

Maar het wordt niet allemaal easy peasy, je zult van jou kant ook het nodige dienen te doen. Maar de beloning is groot: lekker in je vel, fit en uitgerust wakker en heerlijk energiek aan je dag beginnen. 

Ik wil me graag aanmelden

Je eigen coach voor 21 Dagen

Je hebt je eigen online coach die er voor jou zal zijn bij elke stap van je weg gedurende de gehele 21 Dagen van deze bijzondere Superslapen reis.  

We zullen er zijn om jou aan je doelen te houden, vragen te beantwoorden en je te helpen om op koers te blijven. 

Ik wil me graag aanmelden

Wat klanten zeggen:

“Ik slaap te weinig. En dat zorgde er uiteindelijk voor dat ik in een burn-out terecht kwam, waardoor ik niet meer kon werken. Kon geen appje meer typen en geen mail meer schrijven. Ik kon niemand meer in mijn omgeving verdragen, omdat alles teveel was. Zelfs geluid was teveel. Ik kon helemaal niks eigenlijk. Jullie 21 dagen plan was echt een grote hulp.”

Kees Geluk

#1 bestseller auteur en expert in productiviteit

“Met het 21 dagen plan ben ik een probleem gaan aanpakken dat ik eigenlijk geen probleem wil noemen. Sinds de geboorte van mijn zoontje is mijn slaap volledig in de war. En het krijgen van een zoon is natuurlijk hartstikke mooi, dus daar klaag ik ook niet over. Maar mijn slaapritme was verstoord en daar wilde ik graag wat aan veranderen, dat is met het 21 dagen plan verrassend goed gelukt.’

Stephan van Irsen

Eigenaar So Story

“Al 12 jaar sliep ik heel slecht. Ik ben hiervoor bij diverse artsen en therapeuten geweest. Omdat ik met het Paleo dieet begonnen was, merkte ik wel enige verbetering in mijn slaap het afgelopen half jaar. Doordat ik slecht sliep was ik minder fit en actief. Ik werk graag in mijn tuin, maar daar had ik geen fut meer voor. Ik twijfelde geen moment om het 21 dagen plan aan te schaffen. Ik slaap nu weer goed in en ben ook veel minder vaak wakker. Een echte aanrader !”

Magot Vermolen

Senior HSP en burn-out coach

“Iedereen wil goed slapen, maar er iets voor doen, dat is soms moeilijk. Ik ga niet zeggen dat het alleen nooit was gelukt, maar ik ben ervan overtuigd dat ik zonder het 21 dagen plan nooit zo duidelijk en snel onderliggende patronen had herkend.”

Ellen Verboven


Dit is wat je krijgt:

Het 21 dagen Superslapen Plan helpt je om in 21 dagen je slaap en slaapkwaliteit drastisch te verbeteren. 

in 21 Dagen krijg je alle praktische tools, technieken en templates om snel van start te gaan. Zonder dat je mailbox overloopt of niet meer weet waarmee je als eerste moet starten.

Superslapen Succesgids

Je ontvang de complete Superslapen Succesgids. Een gids die je van A tot Z begeleidt om je zo goed mogelijk voor te bereiden op je 21 Dagen Plan. Je leest precies wat de grote dominostenen zijn. Wat is de allereerste stap, wat heb ik hiervoor nodig en hoe breng je dit in de praktijk? Zonder onnodige ‘fluff’ of bladvulling, direct naar de kern van het verhaal. 

Ik wil me graag aanmelden

Don’t Break The Chain

Gewoontes spelen een belangrijke rol bij het verbeteren van jouw slaap. Deze tool zal je hierbij blijvend ondersteunen en is gebaseerd op de laatste inzichten uit de gedragswetenschap en positieve psychologie. Het zal je inspireren om dit overal te gaan toepassen, omdat het zo eenvoudig en verbluffend krachtig is.

Ik wil me graag aanmelden

Slaapkamer- en Comfort Check

Dit is laaghangend fruit. Het zijn de punten waaraan je niet denkt of van mening bent, dat ze niet belangrijk zijn. In een handomdraai creëer je de juiste slaapomgeving en heb je het perfecte slaapklimaat in bed, vrij van fysieke klachten en ongemakken die je onnodig wakker houden. Oftewel: geen wekprikkels meer.

Ik wil me graag aanmelden

Reality Check Start & Finish

Aan het begin van het 21 Dagen Plan is het belangrijk dat je weet, waar je staat qua slaap. Dit doe je door een beproefde vragenlijst in te vullen, waardoor je meteen ziet, waar je uitdagingen liggen. op deze manier kan je veel gerichter aan de slag en zal je sneller vorderingen maken.

Ik wil me graag aanmelden

21 Dagen Plan

Kortom de volledige roadmap om blijvend de juiste stappen te zetten om je slaap en slaapkwaliteit sterk te verbeteren, waarbij je de beschikking hebt over je eigen (online) slaapcoach. Zo maak je voorgoed een einde aan gebroken nachten en kan je energiek aan de dag beginnen. Het is de perfecte aanvulling op het boek Superslapen.

Ik wil me graag aanmelden

Als je nu deelneemt aan het 21 Dagen Superslapen Plan ontvang je tijdelijk GRATIS deze 3 bonussen ter waarde van € 50,00 

1. Wake Up Energized Sheet

Met deze tool weet je altijd precies waar je staat, het houd je gemotiveerd. Het zorgt ervoor dat je gefocust blijft, en je niet wordt afgeleid door zaken die er niet toe doen. Oftewel de perfecte manier om energiek aan je dag te beginnen.

Ik wil me graag aanmelden

2. Remedie tegen snurken

Lig je nachtenlang wakker door het gezellige gesnurk van jouw partner? Dan is dit e-book perfect voor jou/jullie. Na het lezen ken je genoeg manieren die helpen om wonderlijk snel verlost te zijn van het gesnurk van je partner.

Leer over de oorzaak van snurken. En nog belangrijker: hoe je snurken aanpakt. Met uitgebreide informatie, begrijpelijk voor iedereen

Ik wil me graag aanmelden

3. Activity Tracker Coach

Er zijn vele manieren om je slaap te monitoren, maar waar moet je nu op letten? Wat is echt belangrijk en wat kan je beter negeren? In deze handige online gids helpen we je om de resultaten van je activity tracker goed te begrijpen, zodat het geen eigen leven gaan leiden. Hoeveel diepe slaap heb je nodig? Hoeveel REM slaap?  En zijn de meeste trackers wel betrouwbaar? Deze gids is jouw activity tracker coach.

Ik wil me graag aanmelden

Hier nog even een korte samenvatting van wat je kunt verwachten

21 Dagen Plan
 • Superslapen Succesgids
 • Don’t Break The Chain Template
 • Slaapkamer en -Comfort Check
 • Reality Check Start & Finish
 • 21 Dagen Plan
 • Persoonlijke (online) Coach
 • 24/7 Email support
Bonussen t.w.v. € 50,00
 • Wake Up Energized Sheet
 • Remedie tegen snurken
 • Activity Tracker Coach
Ik wil me graag aanmelden

Hier een kleine Sneak Peak

 • Wat is diepe herstellende nachtrust?
 • Hoe doorbreek je de vicieuze cirkel van slecht slapen?
 • Moe versus slaperig? 
 • Wat kan je verwachten van het 21 Dagen Plan? 
 • Hoe haal je het meeste uit het 21 Dagen Plan
 • Hoe blijf je gemotiveerd en zorg je ervoor dat je de JUISTE dingen doet? 
 • Wat is paradoxale slaap en hoe ga je hiermee het beste om (de grote onbekende)? 
 • En nog heel veel meer…

Dit 21 Dagen Plan is een win-win voor iedereen

Je hoeft je waardevolle tijd niet meer te investeren om het allemaal in je eentje uit te zoeken. 

Dit Plan gaat je helpen om veel van je waardevolle tijd te besparen, zodat jij je kan focussen op de dingen in jouw leven die het belangrijkste zijn. 

Start vandaag nog met je 21 Dagen Superslapen Plan en wacht geen dag langer om je slaap en slaapkwaliteit drastisch te verbeteren. 

Let’s Sleep !

-Floris Wouterson

P.S.

Het Plan is zo ontworpen dat je er direct mee aan de slag kunt.

* Het is de perfecte aanvulling op het boek Superslapen, een plug & play formule die ervoor zorgt dat je snel vertrokken bent

** We starten altijd op een maandag, zo heb je ruim de tijd om het te plannen en je goed voor te bereiden

*** Dit Plan gaat je minstens 200 uur besparen, als je het allemaal zelf zou moeten uitzoeken. Je stapt in een rijdende trein van 17 jaar+ ervaring met de laatste inzichten uit de slaapwetenschap, zonder fluff en zonder bladvulling 

Ik wil me graag aanmelden