Onze fysieke winkel in Schilde is vanaf heden definitief gesloten. Lees meer ›

Openingstijden

Plan je bezoek aan House of Sleep

House of Sleep garandeert dat u binnen het uur de juiste matras of bed passend bij uw persoonlijke slaapprofiel en voorkeuren heeft gekozen. Ook voor uw hoofdkussen, dekbed en/of bedlinnen zult u in onze overzichtelijke winkels snel uw weg vinden.

Adres en contactgegevens
House of Sleep Schilde | Turnhoutsebaan 225, 2970 Schilde

Open: dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag van 10 – 18 uur. Zondag en maandag gesloten.

Heb je een vraag? we staan je graag te woord. T: +32 (0) 3 385 31 21 of E: info@houseofsleep.eu

Maak een afspraak

Wenken voor u ons bezoekt
U weet hoe dat gaat, als u in de winkel staat, dan weet u niet meer precies de juiste maten van uw huidige bed of welke hoogte van hoofdbord bij u geplaatst kan worden. Ook de hardheid en type (pocketveren of latex) van uw huidige matras is prettig om te weten. Het is handig als u deze puntjes van te voren even bekijkt. Dus voordat u ons een bezoek brengt.

Als u een bestaand bedkader heeft dat u wilt behouden, dan is het handig te weten welke de binnenmaten zijn.

Bent u geïnteresseerd in ons wetenschappelijk meetsysteem, maak dan een afspraak.  Het zou jammer zijn als u de moeite heeft genomen om naar een van onze winkels te komen en wij u vanwege drukte op dat moment niet kunnen helpen.

Bereikbaarheid

Bij House of Sleep is er een ruime parking achter de winkel (navigatie: Oude Baan 39, onze oprit is hier direct tegenover). Als je in Schilde-Antwerpen aan de voorzijde parkeert, vergeet dan je parkeerkaart niet. Ons slaapadviescentrum is ook goed toegankelijk voor mindervaliden.

Met De Lijn of het openbaar vervoer is ons slaapadviescentrum ook goed te bereiken. Vanuit Antwerpen of Turnhout is het lijn 410. In Schilde kan je uitstappen bij halte Kerkelei, dan is het nog een paar honderd meter lopen naar ons centrum.

Maak een afspraak