Sleepwise is nu House of Sleep, een volledig nieuw concept met hetzelfde bevlogen team! Lees meer ›

House of Sleep

Het beste bed bestaat niet…

…wel een bed dat het beste bij jou past. Ontdek het samen met ons en maak een afspraak

Ja, ik maak een afspraak!

Reserveer vandaag nog je persoonlijk adviesgesprek in ons slaapwinkel voor een nieuwe boxspring, bed of matras.

Al meer dan 20 jaar in hartje Schilde (BE). 1e klas beddenwinkel met slaapadvies op het hoogste niveau.

Wanneer start jij met het verbeteren van jouw slaap?

Op afspraak

Een derde van je leven breng je slapend door. Je bed is dus het belangrijkste gebruiksvoorwerp in huis. Daarom werken we op afspraak, en met mensen die het ook belangrijk vinden om hierin te investeren.

Lees meer

Gegarandeerd resultaat

Het beste bed bestaat niet, wel een bed dat het beste bij jou past. Daarom willen we de persoon achter de klant leren kennen om jou optimaal te adviseren bij de keuze van jouw bed of matras.

Lees meer

Merkonafhankelijk

Merkonafhankelijk wil zeggen dat we heel nauwkeurig kijken welke bedcombinatie of matras het beste bij jou past, ongeacht het merk. Want elk merk heeft zijn eigen sterke punten.

Lees meer

Je bent één klik verwijderd van die diepe herstellende nachtrust.

Of bel +32 (0) 3 385 31 21

Maak een afspraak

Een wereld vol ongelooflijk heerlijk slaapcomfort

House of Sleep is fit en uitgerust wakker worden en beschikken over ongekend veel levensenergie.

En we beseffen maar al te goed dat de invulling hiervan voor iedereen anders is.

Daarom nemen we bij House of Sleep graag de tijd om naar jouw verhaal te luisteren. Wat is belangrijk in jouw specifieke situatie en wat niet?

Heb je last van je onderrug of juist van je schouder? Lig je liever stevig of eerder zacht? Satijnen lakens of liever Egyptisch katoen? Strak design, middle of the road of the best of the best? Of misschien wel een combinatie van dit allemaal?

Zeg het maar, en wij stellen de ideale bedcombinatie samen met alles erop en eraan, speciaal voor jou.

Maar dit is niet voor iedereen…

Een wereld vol ongelooflijk heerlijk slaapcomfort

Op Google reviews hebben we een waardering van 4.9 op 5.0

Kwaliteitsvolle zaak, duidelijk en correcte informatie. De levering is door corona uitgesteld naar latere datum. Ook hier is er rekening gehouden met veiligheid en werd dit goed gecommuniceerd. Mijn waterbed is subliem. House of Sleep is het vertrouwen meer dan waard.

Hilde Kemland Google review

Speciaalzaak met duidelijke uitleg, uitgebreid assortiment en tijd voor de klant!

Stijn Verbinnen Google review

Een van de betere winkels. Hier is niets teveel. Je wordt perfect geholpen.

Ellen Wouters Google review

Op afspraak

Wij werken namelijk op afspraak en doen dit met een heel specifieke reden. Uit ervaring weten we dat niet iedereen zit te wachten op dat wat wij aanbieden.

Sommige mensen geven de voorkeur aan grote meubelzaken, het internet of discount winkelketens. waar je eerder een prijs koopt dan goed advies. Er worden niet te veel vragen gesteld en de focus ligt vooral op de transactie.

Wij zien dit een beetje anders….

Wij willen de persoon achter de klant leren kennen. Zodat we weten wat er speelt om het beste advies te geven.

Tijdens ons leven brengen we veel tijd door in bed, waarbij de kwaliteit van onze slaap zeer bepalend is voor hoe we ons voelen. Maar bijvoorbeeld ook hoe oud we worden. Het bed speelt hierbij een essentiële rol, maar we kijken ook naar het belangrijke totaalplaatje.

Op afspraak

Wist je dat als je chronisch te weinig slaapt of als je slaapkwaliteit te wensen overlaat, de kans op een hartaanval met 48% stijgt? En dat ook de kans op een beroerte 4x groter is?

Als je goed slaapt, dan ben je alerter, heb je een beter libido en een sterker immuunsysteem. Het voorkomt zelfs blessures en je hebt een 5x kleinere kans om verkouden te worden.

Daarom helpen we mensen graag die bereid zijn om hierin te investeren. Die hiervoor tijd willen vrijmaken.

Die kwaliteitsadvies en goed slapen belangrijk vinden.

Maak een afspraak

Ik weet genoeg en maak nu een afspraak

Of bel +32 (0) 3 385 31 21

Maak en afspraak
Gegarandeerd resultaat

Gegarandeerd resultaat

Ons doel is, dat jij ernaar uitkijkt om ons een bezoek te brengen.

Wij hebben door de jaren heen een unieke methode ontwikkeld die zorgt voor resultaat. Om consistente resultaten te behalen is er namelijk een specifiek stappenplan nodig.

In vijf stappen begeleiden we jou naar het ideale bed of matras en de bijbehorende hoofdkussens, bedtextiel en dekbed. Een afspraak duurt ongeveer 60 tot 90 minuten.

We kijken naar je slaapgewoontes, slaappositie en eventuele fysieke klachten.

Maar ook naar je wensen qua design: hoe moet het bed eruit zien, welke kleuren passen het beste in je slaapkamer, hoe groot mag het bed zijn?

Het gaat er niet om wat het beste bed of matras is, maar om wat voor jou het beste bed of matras is. Dus in jouw specifiek situatie. Om de beste resultaten te behalen, werken we altijd merkonafhankelijk.

Wat klanten zeggen:

Bij House of Sleep werden we uitstekend geholpen. Het team weet waarmee ze bezig zijn als het over matrassen, slapen, slaap´ness´ gaat. Zo zou ik het durven noemen. Wellness, wel voelen begint bij een goede start van de dag. Zij luisteren naar jouw wensen en denken mee om tot jouw ‘droombed’ te komen. Dit alles doet zij met veel enthousiasme en geheel vrijblijvend, geen druk. Wij kijken uit naar ons nieuwe bed.

Leen Oris Google review

Uitstekende service, met kennis van zaken

Stefan Louis Google review

Goede uitleg en persoonlijk advies

Tom Henderickx Google review

Ik weet genoeg en maak nu een afspraak

Of bel +32 (0) 3 385 31 21

Maak een afspraak

Merkonafhankelijk

Merkonafhankelijk wil zeggen dat we heel nauwkeurig kijken welke bedcombinatie of matras het beste bij jou past, ongeacht het merk.

In de afgelopen jaren hebben we namelijk enorm veel expertise opgebouwd over wat de meest bepalende factoren zijn voor goed slaapcomfort. Welke fabrikanten duurzame en vooral ergonomische producten maken. 

Wat zijn goede hoofdkussens en waarom? Is elk dekbed geschikt voor iedereen of zijn er specifieke criteria die het ene dekbed geschikter maken dan het andere? Is de hardheid van een matras belangrijk of maakt dit weinig uit? Zijn de producten ecologisch geproduceerd?

Daarom werken we al jaren enkel met topmerken waar geen concessies worden gedaan aan kwaliteit, zoals Carpe Diem Beds of Sweden, Mline, Profine, Kreamat, Duxiana, Swissflex, Brinkhaus, Roberto Cavalli, of bijvoorbeeld Mirabel Slabbinck.

Ook hebben we eigen producten laten ontwikkelen. Omdat we vonden dat deze nog ontbraken in het aanbod of niet aan de door ons gestelde kwaliteitseisen voldeden.

Carpe Diem Beds

Jouw slaapexperts: Floris & Natascha Wouterson

Misschien heb je wel eens een bezoek gebracht aan onze beddenwinkel in Schilde, gebruik je onze voedingssupplementen of slaap je al op een heerlijk bed of hoofdkussen van ons.

Of heb je een online training van ons gevolgd. Bijvoorbeeld de Masterclass Superslapen of de videotraining Eerste Hulp bij Slecht Slapen.

Wellicht heb je een van de ruim 150 video’s van Natascha bekeken op ons YouTube-kanaal, waarin ze vertelt over de meest uiteenlopende aspecten van een goede nachtrust.

Het is ook goed mogelijk dat je de bestseller Superslapen van Floris hebt gelezen; het vernieuwende slaapboek dat wekenlang op nummer 1 stond in de bestseller top 100 van Managementboek.nl en waarvan inmiddels meer dan duizenden exemplaren zijn verkocht.

Het boek kreeg zelfs een 5-sterrenbeoordeling van het NRC Handelsblad:

Jouw slaapexperts: Floris & Natascha Wouterson

‘Wat dit overzichtelijke boek misschien nog wel nuttiger maakt, is dat Wouterson al snel overgaat op hoe je dan die diepe herstellende nachtrust bereikt.’

NRC Handelsblad

Of misschien heb je deelgenomen aan de Opleiding Slaapcoach, waarbij we elk jaar meerdere groepen enthousiaste (beginnend) slaapcoaches afleveren die aan de slag gaan om mensen in hun omgeving te helpen hun slaap te verbeteren.

Maar het kan ook zijn dat je de door ons ontwikkelde SlaapDetox kuur hebt gevolgd. Omdat je inmiddels weet dat je darmflora een grote invloed heeft op jouw bioritme.

Als je darmen niet op orde zijn, dan verstoort dit jouw bioritme. Je bioritme is de ‘masterklok’ in jouw brein die alle hormonale processen op ‘slaap’ zet en maakt dat je goed kunt slapen.

De afgelopen 20 jaar hebben we een mooi team om ons heen verzameld, die jou graag deskundig helpen om je slaap te verbeteren. En dit onder het motto: Energize your life, one night at a time!

Maak een afspraak

Ik weet genoeg en maak nu een afspraak

Of bel +32 (0) 3 385 31 21

Maak een afspraak

VIDEO’S

Mis geen enkele video
Maak deze fout niet als je een boxspring gaat kopen
Zijslaper, nek of schouderpijn
Waarom de hardheid van een matras niet uitmaakt
1 Grote matras of 2 kleine

Ik weet genoeg en maak nu een afspraak

Of bel +32 (0) 3 385 31 21

Maak een afspraak